49
Следвайте ни

Вижте лицата на "Продължаваме промяната" ВИДЕО

viber icon

Кирил Петков, Асен Василев и съмишлениците им представиха идеите си за бъдещо участие в политическия живот на страната. Политическият им проект се казва "Продължаваме промяната".

Всички, които ще участват в проекта на Василев и Петков, ще подпишат договор за почтеност, за да гарантират, че нямат скрити финанси, уточни Кирил Петков. Хората, с които двамата се обграждат, трябва да имат добра кариера извън политиката, да не са били в повече от една партия, да нямат скандали, които не могат да се проверят. 

Спиране на корупцията и кражбите, освобождаване на малкия и средния бизнес така че да работят спокойно, привличане на инвестиции и благоденствието да се разпределя по-справедливо - това са целите, които ще следват.

В процес на разговори сме с 7-8 партии, с които да влезем в коалиция, заяви Василев. Той прогнозира, че следващото правителство на България ще е коалиционно. А Петков отново поясни, че не правят президентска партия и нямат общо с президента Румен Радев.

Асен Василев направи емоционално обръщение. Той заяви, че 10 години от живота му са минали в чужбина, но в България му харесва най-много. Идеята да участва в изборите се зародила в последните месеци.

Попитани кое е най-важното им качество, което ги отличава от другите - Петков отговори красноречиво. "Не ни е страх, просто не ни е страх".

В следващия парламент ще има над 121 депутати от коалиция на почтените, заяви още бившият служебен министър на икономиката.

Никой от нашия екип не е дал право на други хора да говори от наше име, подчерта Петков и обясни, че страниците им във Фейсбук са подложени на атака.

По-рано, когато Кирил Петков обяви, че с Асен Василев ще участват в изборите, той обясни какви са вижданията им: "Ние вярваме на десни инструменти, които да постигат леви цели".

Имената, с които двамата ще се обградят са: Деница Симеонова, магистър инженер, която в последните 5 години работи за развитието на предприемаческата среда в България. В момента е социален предприемач. Яна Балникова е от екипа на Министерство на икономиката. Калина Константинова беше заместник-министър в министерството. Даниел Лорел, председател на Комисията по прозрачност в Министерство на икономиката.

Петков и Василев разкриха, че са ваксинирани и призоваха всички, които все още не са се имунизирали, да го направят.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (20)

Покорна готовност

Покорна готовност

19.09.2021 | 21:24

Пази боже от неканен гост, гнил мост и човек прост на голям пост. Ала надпреварата клоун в държавата продължава. Изглежда силно вероятно преразпределени ико сфери, сбогом Ротщилде, заповядай Рокфелер с всебща ваксинация. Икономиката комбинация от промишленост, селско стопанство, транспорт, търговия, банкиране и биг фарма. От многочислените словоблудства осакатява чистото съждение. Властта изгубва свойта цялост, недостижими целите остават и рухването на Държавата е неизбежно. И тогава времето намества с реката, що мърша е отнесла, и с това ще свърша

Отговори
5 0
Гост

Гост

19.09.2021 | 16:16

Още не са дошли и ги почнаха - а и ние си свикнахме простотията да ни командва и краде, защо ни е Харвард. Осемдесет процента сме от село - искаме си мутри и калинки - така де!

Отговори
7 4
Промяната е започнала

Промяната е започнала

19.09.2021 | 16:03

Не е лесно да се хареса истинска партия, когато мафията плаща за дезинформация по всички платени медии. България е Сицилия на Балканите.

Отговори
5 8
Сик

Сик

19.09.2021 | 15:48

Искат си кадри, завършили симеоново помаците и това е.

Отговори
2 11
брех

брех

19.09.2021 | 15:47

Тези наивници ще бъдат изядени за предястие за 20 сек. от сериозните политици.Ло добре да се прекръстят на партия разядка.Хахах.Оня чалгаджия също ги представяше своите велики депутати с гръмки биографии.Накрая ги видяхме какви говна изсра.ха.Работили по 10-20 г навън и сега решили че държавата можела да се оправи отвътре.Бухаха я да си евете майка.та фантазьорчета

Отговори
8 12
Сузан

Сузан

19.09.2021 | 15:01

Ще го изям този сладур

Отговори
1 6
Лореиада

Лореиада

19.09.2021 | 14:48

Някога преди памти века, Одисей по Рейн пътувал към Итака. И на щептящата скала сирена пеела омайно и кораб подир кораб разбивала в скалата. Одисей с восък на ушите преминал зловещата сирена и Хайне го обезсмъртил в балада "Лорелай"

Отговори
8 2
3424

3424

19.09.2021 | 14:17

Тези не са българи и искат да ни ваксинират задължително,против волята ни.Все пак сме 85% и трябва да отстъпят пред волята на суверена.

Отговори
10 8
Митко

Митко

19.09.2021 | 15:49

Пеевски, Доган и кума на Маргина са българи за такива като теб, разбира се.

Отговори
6 8
Кипя от щастие че ще ме управляват не Ленин а Лорел

Кипя от щастие че ще ме управляват не Ленин а Лорел

19.09.2021 | 13:53

Лорел Това е традиционно Българско име Такова име са носели плеяда Български царе Например Калоян Лорел Иван Асен Лорел и Тодор Живков Лорел и последния от поредицата царе Бойко Тиквунов от династията Лорел Направо се разнежвам от щастие и чакам с нетърпение да въра да си фърля гласа за такива истински Българи Лорел

Отговори
9 7
Ерхан

Ерхан

19.09.2021 | 13:42

Тия истории как набързо положението на народа ще се подобри го слушам поне от 2001г. насам. Даже не ги изслушах докрай понеже не ми се слушат врели-некипели истории

Отговори
15 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?