Следвайте ни

Вижте какво каза Слави за бъдещите си политици

Слави Трифонов започва подбора на бъдещите политици след кастинга, който проведе в края на миналата седмица. „В следващия месец на моята Facebook страница ще ви показваме тези, които са ни направили най-силно впечатление и след един месец ще ви информирам каква е следващата стъпка", написа Трифонов в профила си във Facebook. Шоуменът обеща да подбере „политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава”.

При изслушването Слави бе подпомаган от професор Раденски от университета „Чапман”, Южна Калифорния, доктор Нинов - декан на университета „Стенден” в Доха, Катар, и доктор Бъчваров, микробиолог в университета Дюк, Северна Каролина.

„Имахме честта да се срещнем с изключителни българи от България и - буквално - от цялата планета. Общото ни впечатление е, че качествата, професионализмът и моралът на българите са абсолютно несъпоставими с качествата, професионализма и морала на сегашната политическа класа", написа Слави в профила си във Facebook.

Трифонов допълва, че с екипа му са абсолютно сигурни, че хората, с които са се срещнали, са една нищожна част от изумителните българи.

„Повярвайте ми - има такъв народ!", завършва Трифонов.

Росен Саръмов

Репортер - екип "общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?