Следвайте ни

Вижте дома на виртуалния любовник на банкерката Невена ВИДЕО

Правят цяло лято къщата, два-три месеца имат 10 – 15 човека. Като минеш, по всяко време работят хора, разказа местният жител

viber icon

30 000 лева са намерени преди два дни и иззети от метална каса в къща в монтанското село Мокреш. Това става ясно от официалния бюлетин на полицията в Монтана.

От полицията уточняват, че претърсването е извършено във връзка с разследване на колегите им от Варна, образувано за длъжностно присвояване.

Предполага се, че става въпрос за родната къща на мъжа, за когото се твърди, че е получавал изпращаните от банковата служителка пари.Някои местни смятат, че добрият стандарт на семейството, притежаващо претърсената къща, е постигнат с работа.

От полицията уточняват, че иззетите от метална каса 30 000 лева са били в банкноти от по 50 лева.

В родната къща на предполагаемия ухажор днес имаше само един работник.Имотът е с чисто нов покрив и току-що завършен ремонт. Мъжът не живее постоянно в къщата, а за строителните работи отговарял предимно баща му.

"Правят цяло лято къщата, два-три месеца имат 10 – 15 човека. Като минеш, по всяко време работят хора", разказа местният жител Георги Велков пред bTV."Той си има бизнес. В София, той е софийски жител, той не е тук, твърди друг.

Според трети, парите не са само от работа.„Парите… от Варна. Каза, че продава апартамент. Какъв е тоя апартамент за половин милион лева?”, коментира друг жител.

Дали е налице съпричастност на мъжа към извършеното от банковата служителка престъпление, предстои да се установи. Разследването по случая продължава.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?