Следвайте ни

ВИДЕО Стотици чакат да се простят с великата Татяна Лолова

viber icon

Стотици почитатели на огромния талант на Татяна Лолова чакат на дълга опашка пред Сатиричния театър, за да отдадат своята последна почит към нея.

Поклонението започна в 11 часа и ще продължи до 13 ч.

Гранддамата на българския театър си отиде на 87 години след тежко боледуване. Поколения българи ще я помнят с култовите роли от филмите „Топло”, „Опасен чар”, „Бон шанс, инспекторе”, „13-тата годеница на принца”. 

Актьорът Светослав Пеев сподели: „Днес се разделям с човек, който много пъти ми е казвал какво да правя. Тя беше изключителна жена. Тя беше човек на света. Когато дойдох в театъра, това беше едно чудо. Такава красавица, на всичко отгоре и страхотно интелигентна. Природата беше създала човек, който имаше всичко в себе си. Да не говорим за талант - тя беше страхотно талантлива”, сподели Пеев. 

„Днес се покланяме пред нейния талант. Една от най-обичаните български актриси си отиде. Но ни остави усмивката си. Тази усмивка винаги ще бъде с нас. Мисля, че всички българи ще я запомним с това и ще продължим да се усмихваме, когато я видим в нейните прекрасни роли”, каза столичният кмет Йорданка Фандъкова.

„Поклон пред светлата и памет! Нека полетът и да бъде лек. Още от млада помня Таня, израснах между тези актьори. Това беше много добър човек, освен много добра актриса. Имам невероятно много добри спомени с нея. Поклон пред голямата актриса Татяна Лолова”, каза дъщерята на Стоянка Мутафова Мария Грубешлиева – Муки.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?