Следвайте ни

ВИДЕО Премиерът Стефан Янев се среща с работодателски организации

viber icon

Министър-председателят Стефан Янев провежда среща с представители на ръководствата на Българската федерация на индустриалните енергийни консуматори, Българската стопанска камара, Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и Асоциацията на индустриалния капитал в България днес от 14.30 часа.

В рамките на разговора, който ще се състои в Министерския съвет, се дискутират теми от енергийната сфера.

В срещата участват също вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Гълъб Донев и министърът на енергетиката Андрей Живков.

„Това е поредица от срещи, които касаят функционирането на българската енергетика, от гледна точна най-малко на две перспективи. От една страна е това, което касае консуматорите, независимо дали са битови или индустриални. От друга страна е нормалното функциониране на енергийната система в рамките на общия европейски енергиен пазар и в частност – българската енергийна система”, заяви премиерът Стефан Янев.

„Всички сме чувствителни, когато в крайна сметка продуктът на енергийната система се оценява в цени. Те се отразяват както в ежедневието, така и по отношение на крайния продукт, който се произвежда в индустрията. Търсим баланс, възможности и в тази връзка провеждаме и серия от срещи, за да намерим пресечната точка на интереси, така че едновременно консуматорите да бъдат задоволени. От друга страна, енергийната система да работи функционално и без проблеми”, заяви Янев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Тиква

Тиква

24.06.2021 | 17:16

Спокойно бе, гербаджийски тикви, след 11 когато вашата голяма Тиква спечели изборите всичко ще е ок - ще обикаля по селата с джипката и ще ви хъврля пари. Хахаха

Отговори
2 2
Гоги

Гоги

24.06.2021 | 18:23

А ако спечелят (откраднат) изборите комунистите, ще ти раздават трохи хляб, защото няма да има какво друго. Вземи прочети Жан Виденовото време, вземи прочети управлението на БСП и ДПС до 2013. След това говори.

Отговори
2 2
Тиква

Тиква

24.06.2021 | 21:53

какви комунисти бълнуваш, бе суджук ? най-много комунисти има в Герб. То даже Нинова никога не е била член на БКП, както и тези около нея. За разлика от Тиквата, Цветанов, Тъпата Кърджалийска, Цецка от Плевен, Фидосова и да не изреждам. Неграмотни гербаджийски тикви.

Отговори
2 0
Гоги

Гоги

24.06.2021 | 15:05

Хауса, който създаде служебното правителсво и задаващата се вече може да се нарече хипер инфация, смея да кажа, че българския народ, ще страда. Служебното правителсво на Румен Радев нищо не прави за спаравяне със ситуацията, единсвеното което правят нагласят изборите и се опитват да сплашат държавните служители. Обевяват всеки ден безпочвени обвинение, без да покажат факти, за да се види, дали наистина е така или са лъжи. Назначават хора по важни постове, без да се съобразяват дали могат да го работят или не. Всеки ден цените се вдигат, а те нищо не правят, къде отидаха партиите на протестите, защо никой не се обажда. Къде отиде Слави Трифонов с ИТН, защо всички се покриха.

Отговори
7 3
Анонимен

Анонимен

24.06.2021 | 16:05

Защото няма партии на протеста. ИТН, Мая, Христо, Дончева, трио ли беше или дуо иска да лапат и да угодят на амбицийте на един болен мозък, чийто конци се дърпат от Изток

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?