Следвайте ни

Ветко Арабаджиев в критично състояние с коронавирус, Маринела проговори

viber icon

Заразеният с коронавирус Ветко Арабаджиев все още е в критично състояние, разказа съпругата му Маринела. Припомняме, че пловдивският бизнесмен бе приет по спешност в ковид отделение и реанимиран преди десетина дни.

Ето какво написа в социалните мрежи Маринела Арабаджиева:

"Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и съпруга.

Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на паника и страх проявяват злорадо любопитство, надявайки се да изкарат новина как Вълчо Арабаджиев е здрав и прав? Или просто са приспали съвестта си?

Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ съпруг и нечий баща за пример, който се бори за живота си! Моят съпруг, който продължава да е на кислород, все още в критично състояние с вторична бронхопневмония, трикратно завишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което налага спешна операция, която не може да бъде извършена, докато не бъде напълно излекуван от корона инфекцията!

Днес аз се моля единствено за неговото оцеляване! Защо е тази жестокост? Надявам се на доброто в света около себе си, дори и там, където на пръв поглед го няма, защото няма нищо по-ценно от това да бъдеш добър човек, дори когато е трудно. Изразявам благодарността си към онези, които в най-критичните моменти, проявиха искрена загриженост и обич!"

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

....

....

05.12.2020 | 21:20

Га яде кифтета не рева, нали

Отговори
0 0
Васко

Васко

03.12.2020 | 14:17

Ах, милата тя, направо ме разплака! А когато вие оставихте стотици работници без заплати и се подигравахте с тях, те нямаха ли семейства! В затвора ви е мястото!

Отговори
11 0
Дада

Дада

03.12.2020 | 13:47

Защо е била тази жестокост ?? Ще ти обясня ..... Еми защото ограбихте парите на народа и докато ограбвахте мачкахте и съсипвахте нечии хиляди души съдби на различни хора и строяхте стълби от трупове вие тънехте в лукс . Питаш и имаш наглоста да говориш за злоба . Безсрамница нагла крадлива . Как се прави империя от хотели и милиарди левове авоари ? С честен и почтен труд ли . Вие заслужавате много повече от това което преживявате . Върнете всичко откраднато ит народа ,влезте в затвора и лежете до живот - това заслужавате вие МУТРИ МРЪ,СНИ

Отговори
12 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?