Следвайте ни

Вежди Рашидов: Отвратен съм от последния парламент

viber icon

"Отвратен съм от последния парламент, беше нещо много грозно. Какво точно ще смени моделът? Хората са едни и същи. Сменя се само властта. Но с кои се сменя? Какво могат тези хора и какво са направили?", попита реторично Вежди Рашидов в ефира на NOVA.

Скулпторът споделя, че не е "могъл да поеме фасона на министър", определя го като модно дефиле.

"Първото правителство беше като тримата танкисти и кученцето, искахме да се доказваме. За всичко получавах отрицание. Получих доста омърсяване в политиката, няма реална оценка, важно е само кой е на власт", заяви Рашидов.

Той попита колко театъра се ремонтираха откакто не е министър.

"Аз ремонтирах 10. Колко музеи се направиха, аз направих 6", припомня скулпторът.

По думите му не от болка се прави изкуство, а от чувство.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

До 3,14

До 3,14

24.07.2021 | 19:00

Да, повечето останахме бедни, за сметка на малцината зли гений, като тази ря зана бургия.

Отговори
3 1
Хахо

Хахо

24.07.2021 | 18:52

Защо ли тези цветари не разбраха, че времето им безвъзвратно отмина. Именно заради това "АЗ" ! ТОЙ ремонтирал, ТОЙ направил ?! С чий пари,бе ? Вий сте МИНАЛО, което искаме да забравим час по-скоро ! Сигурен съм, че заради тях, заради насадната бойковщина, заради безпардонните и нагли "управленци цветари, ще го има този парламент и правителство също! За да бъдат не само зачеркнати, но и за има възмездие за наглеците!

Отговори
8 2
Георги v.

Георги v.

24.07.2021 | 18:12

Аз пък съм отвратен от Рашидов и ГЕРБ. Само си спомнете, каква бъркотия създадоха той, Боил Банов и Пламен Джуров с наградите на творците през февруари. Поради некадърието си и некомпетентността си, не само не свършиха нищо, но "вместо да изпишат вежди извадиха очи". Абсолютно без принципно наградиха хора близки до тях и до техните партньори, някои от които даже не отговаряха на зададените от самите тях критерии, и не заслужаваха да бъдат наградени. След като се повдигна голям въпрос, заблудиха обществото с един безобразен нов списък с предложени за награди, за да отвлекат вниманието. В крайна сметка си одобриха първия списък и така подхлъзнаха сумати хора. Освен това с мръснишките си врътки настроиха хората от гилдията един срещу друг от една страна, и обществото против творците в България от друга. За съжаление този негодник умее това до съвършенство.

Отговори
13 4
333

333

24.07.2021 | 18:12

Десет години се отвращавахме от управлението ви!

Отговори
14 4
3,14

3,14

24.07.2021 | 18:08

Остави музеите!Какво направихте за хората?Да бе,да ,направихте ни най-бедни!

Отговори
8 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?