Следвайте ни

Вдовицата на загиналия пилот: Не знаех, че военнослужещите нареждат на ръководния състав

viber icon

"Много информация знам за ВВС, но не знаех, че военнослужещите нареждат на ръководния състав. Кратко, ясно и достатъчно. Благодаря поне за реалните данни, с които посочената основна причина всъщност не е основна". Това написа във фейсбук Димитрина Попова, вдовицата на загиналия пилот Валентин Терзиев, който се разби с изтребител МиГ-29 в Черно море по време на учение край Шабла.

По-рано днес от Министерството на отбраната разпространиха доклада на Военна полиция за авиоинцидента на 9 юни.

Според заключението най-вероятната причина за настъпването на катастрофата е "загуба на пространствена ориентировка от екипажа при нощни полети над море".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

мнение

мнение

15.07.2021 | 08:10

дали има някой в България който да не е бил сигурен кой ще е виновен!??? нито съм изненадан нито неподготвен..... срамно е! не е достойно.....!!! поне заключението ви да беше мъжко по армейски!!!! МОМЧЕТА НЕ СИ ГУБЕТЕ ЖИВОТА ! НЕ ДОСТОЙНИ ТИПОВЕ ВЛАСТВАТ В БЪЛГАРИЯ...... ПО ДОБРЕ ИДЕТЕ ПО АФРИКА И ПЕЧЕЛЕТЕ ОТ ЗАНАЯТА СИ ОТ КОЛКОТО ДА СТЕ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРСКИ ВОЙНИ....НЕ СИ СТРУВА.... В ЦЕЛИЯ СВЯТ ИМА РАБОТА ЗА ПИЛОТИ ОТ ВАШАТА КЛАСА......

Отговори
4 0
пффффф

пффффф

14.07.2021 | 22:36

Стига си ривала ма! И на теб ли ти липсва внимание и имаш комплекси за малоценност, та непрекъснато ревеш по "медиите"! Спри се малко, жалей за льотчика... Аман от елементарни женици!

Отговори
4 4
Еееееее Бахтън вече де

Еееееее Бахтън вече де

14.07.2021 | 21:09

Ко да прайш ма Димитринке Докато си лапала кифтетата ни си знаела че човека дето носи кифтетата не може да шайофира сомальот през нощите Така се получава в 99 процента от случайте Взрени в кифтетата пропущаме други важни житейки неща И моля малко поспри се Да беше се събрала с някой шивач на който вечер да му превързваш ободените от иглата пръсти Но пуста суета и лакомия Ко е тва шивач и ква му е заплатката Я виж льотчик пагон звездички екстри си е друго И рева сега е друг не е като за шивач

Отговори
5 6
Закривай, тази държава беее!

Закривай, тази държава беее!

14.07.2021 | 21:02

В тази държава наречена България, управниците никога не са виновни! Те винаги са прави и безпогрешни! Те не крадат, не лъжат, не прелюбодействат, не пожелават бизнеса на ближния си, те винаги упрекват някой друг за белите, които ни донасят благодарение на безхаберието, арагантноста и некомпетентността си! Те за да задоволят, нагоните си ще те смачкат, ще те унищожат и унижат, ще минат през теб след като са те бутнали на земята и виждат, че си безпомошен! Тези, нагли и самовлюбени нарциси, обичат само себе си, кюлчетата и еврата в чекмеджетата си!

Отговори
7 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?