1553
Следвайте ни

Вдовицата на пилота: Обидена съм, никой не се извини

viber icon

Тя е съпругата на загиналия над Шабла летец майор Валентин Терзиев. От ден първи се бори да бъде чута – не само за инцидента, а за тенденцията, която показва тази катастрофа. В известен смисъл тя е гласът на тези под пагон, които нямат право да протестират – българските пилоти.

„Не приемам експертизата за инцидента със съпруга ми. Няма никаква загуба на пространствена ориентация от страна на пилота”. Това заяви в студиото на „На фокус с Лора Крумова”  Димитрина Попова,  съпругата на загиналия край Шабла летец – майор Валентин Терзиев.

По думите й има много предварителни действия от страна на ръководни органи, които е трябвало да бъдат допускани до самото изпълнение на задачата. „Не мисля, че вината трябва да се стоварва само върху този, който е ръководил полета. Но в изпълнението на самата задача – основната отговорност е негова. Знам кой е този човек, както и останалите замесени”, подчерта тя.

Димитрина Попова заяви, че никой от тези хора не се е обърнал към нея. „В това съм най-обидена. Като човек, лично аз бих отишла и бих се извинила поне”, категорична е тя.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Призовавам

Призовавам

21.09.2021 | 06:56

колегите на Терзиев да направят нужното, така че тази жена да престане да петни неговото и техните имена! Да петни това огромно по численост и ЧЕСТ СЕМЕЙСТВО НА АВИАЦИЯТА, от което тя явно никога не е била!

Отговори
1 0
3,14

3,14

20.09.2021 | 07:51

На тази жена някой казва кога,къде и какво да говори!Жалко за ПИЛОТА!

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?