Следвайте ни

Вдовицата на майор Терзиев избухна с коментар за изборите

viber icon

Съпругата на трагично загиналия пилот майор Валентин Терзиев - Димитрина Попова, написа във фейсбук коментар за изборите. 

Публикуваме го без редакторска намеса:

"Трудно ми е да сдържа този коментар след изборния ден. Един въпрос, който мъчи съзнанието ми от 09.06.: промяна или подмяна? 

Аз, един от най-активните граждани за промяна към по-добро си задавам повече от месец този въпрос. Трябваше да се случи нещо, за да видя реалността, над тези огромни надежди за промяна. 

Гласувах с абсолютно недоверие за лицата на промяната, вместо с очаквания ентусиазъм. 

Споделената по-долу причина за този инцидент, върви заедно с "престъпно голямата" некомпетентност на ръководни кадри, с "престъпно големите" амбиции на тези некомпетентни ръководни кадри за власт и естествено за "престъпно големи" бонуси и комисионни. И всички тези кадри са по върховете на БА и управлението на страната ни. Но, и всичко това се случва по време на "управлението на промяната" (макар и кратко), чието поведение при инцидента, обаче не беше с нищо по-различно от това на предходните, управляващи последните 12 г. 

Промяна или подмяна? Дали и новите лица не са поредните некомпетентни, жадни за власт и "бонуси"? 

Не мога да живея в лъжи и напразни надежди, не мога да живея смирено. Истинските хора са винаги истински и всеки трябва да си знае точно мястото. Борбата ще е много трудна и продължителна, но никога не се отказваме".


 Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Някой

Някой

14.07.2021 | 07:39

Безобразие!!!

Отговори
2 0
пилот

пилот

13.07.2021 | 19:29

Госпожо, не позволявайте да Ви вкарват в политически простотии.Не го правете заради паметта на съпруга -герой. Ще Ви използват, сдъвчат и изплюят, с извинение.Ако все пак решите твърдо да политизирате смъртта на съпруга си, не забравяйте кой оперативно управляваше и командваше българската армия , кой наричаха ЩКЕМБЕ ВОЙВОДА, кой плати милиарди за самолети и т.н.

Отговори
6 2
Валенти ангелов

Валенти ангелов

13.07.2021 | 16:46

Госпожа , след като не можеш да живееш в лъжа , направи нещо , а не да се жалиш тук.Например ,,вземи личното оръжие на твоя съпруг , иди в поделението и който смяташ че е противник на Демокрацията , вкарай му куршум в кратуната.Така се прави.

Отговори
7 8
ОТГОВОР

ОТГОВОР

13.07.2021 | 17:50

БРАВО МОМЧЕ--СИГУРЕН СУМ ЧЕ И ДО ЕДНА ГОДИНА НЕ САМО ЩЕ ГО ЗАБРАВИ МИ ВЕЧЕ ЩЕ СИ Е НАМЕРИЛА И НЕГОВ ЗАМЕСТНИК--ЖЕНИТЕ СА НАЙ-КОВАРНОТО ПЛЕМЕ В СВЕТА--ТОВА КОЕТО ИСКАШ ТЯ ДА ГО НАПРАВИ Е ВЪЗМОЖНО--НО ТРЯБВА ДА СТАНЕ МЮСУЛМАНКА И ДА И ЧЕТАТ ПРОПОВЕДИ В СИРИЯ--И ТОГАВА ИМА ШАНС ДА ИЗПЪЛНИ ЖЕЛАНИЕТО ТИ

Отговори
3 5
FARAON

FARAON

13.07.2021 | 16:17

ИМАШЕ ДРАНГОВ, ИМАШЕ СПИСАРЕВСКИ. СЕГА САМО, БАКЛУК :)

Отговори
5 1
FARAON

FARAON

13.07.2021 | 16:15

ДЕЗЕРТЬОР.

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?