Следвайте ни

Възмутена баба: Заварих внука си насинен и окървавен в забавачката

viber icon

Насинен, чисто мокър и с окървавена чужда тениска. Така заварила внука си, когато отишла да го вземе от детската градина, Марина Милкова от Русе. Бабата на 3-годишното момче разказа за преживения шок пред Нова тв.

Момчето е записано в първа група на детска градина „Радост” на 1 октомври. На петия ден, откакто посещава детското заведение, медицинската сестра позвънила на баба му да го прибере по-рано, защото имал температура. Жената намира внука си плачещ в коридора на детската градина

„Заварих го да стои на пейката, главата му беше мокра. Забелязах червени петна от одраскване по врата му. Той трепереше и хлипаше. Докато се приберем до вкъщи, той ревеше все едно го колиш. На въпрос какво се е случило, каза „бум,бум”. Питах кой ти прави бум-бум и той каза – госпожата”, разказа бабата на момчето Марина Милкова.

Тя веднага завела внука си на лекар. Според докторката детето било здраво, но не можела да бъде категорична от какво са сините по врата му. Затова вчера с бележката от личния лекар, че Никлаус е здрав, отново го завела в детската градина. Попитала откъде са белезите по детето. Бабата разказва, че медицинската сестра отговорила: „Като не ни вярвате, не го носете”.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Сестрата

Сестрата

07.10.2020 | 09:19

Е казала истината. Каква баба е това след като тя лично не проявява грижи за внучето си като го гледа и възпитава при себе си. Лесно е да търсиш кусури в другите.

Отговори
3 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?