Следвайте ни

Васил Божков се връща в България, не се страхувал

viber icon

Бизнесменът Васил Божков обяви, че се връща в България и не се страхува от евентуалното си арестуване още на границата, защото има кандидат-депутатски имунитет. Той направи това изявление в предаването “ЕвроДикоф”.

Божков, който се намира в Дубай и има 18 обвинения в България, обясни, че ще се върне в България най-късно няколко дни след изборите, но е напълно възможно да стане още преди изборите. Той не уточни кога точно от съображения за сигурност. Ако ще се позовава на кандидат-депутатски или депутатски имунитет, то той трябва да е сигурен, че ще влезе в парламента. Според Божков неговата партия “Българско лято” ще вземе 18% на предстоящите избори и ще бъде в челната тройка.

Божков отново нападна американските власти, че са го сложили в “черния” списък по закона “Магнитски”. Той се оплака, че заради американските санкции, като се прибере в България, няма да може да си плати дори тока и водата, а и нямало да има кой да му продаде хляб. И саркастично обяви, че сега може американците да не го искат, но утре може и да поискат да работят с него.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

намръщенЪ

намръщенЪ

13.06.2021 | 00:41

При тази съдебна система може с хляб и сол да го посрещнат. И посрещач - Кратуна с две еднакви съгласни за име и фамилия и ген.пагони

Отговори
3 6
Баба Гицка

Баба Гицка

12.06.2021 | 22:16

Да се връща, че ми дължи пари. Имам още билети.

Отговори
9 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?