1939
Следвайте ни

Ваня Джаферович катастрофира в центъра на София

viber icon

Ваня Джаферович е катастрофирал в София, докато е бил заедно с малкия си син. Инцидентът е станал на булевард "Тодор Александров". Ударът е бил лек и за щастие няма пострадали.

Бившият футболист сам сподели  за инцидента в социалните мрежи. 

Ето и разказа от първо лице, публикуван в профила му.

"Взимам аз днес Бо от детската градина и се прибираме с колата ни, както всеки ден. Всичко е нормално докато на булевард Тодор Александров, точно преди светофара и кръстовището с Константин Величков, една кола решава да мине от най-дясната в най-лявата лента, без да се съобрази с движението и идващите коли, които карат с 40-50 км в час.

Виждам го в последния момент, натискам спирачките и едвам спирам за да не го ударя, но другата кола зад мен не успява да спре и се забива директно в задната ми броня. Поглеждам го този клетник, който предизвика всичко това, а и той ме гледа мен. Типичен балкански екземпляр. Крива, асиметрична гола глава, мазно лице, изкривен нос, най-вероятно счупен преди години, предполагам и на няколко ракии вече. Наднормено тегло, но не по симпатичен начин.. Не знам точно как да се изразя за да ме разберете.. Абе, свиня, точно така.

Вдигам ръцете, Бо реве, отварям прозореца, а този ми казва “Кво искаш бе?” …и си замина. Аз едвам спирам да не го блъсна, да го спася, мен ме удрят отзад и той бяга след това.

И после аз какво съм искал! Знаеш ли какво искам? Иска ми се да не бях спрял бе, гюбре такова."

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Реплика

Реплика

07.10.2021 | 21:48

Цялото семейство са откачалки. Такова самочувствие, боже господи. Без покритие. Голямата гримьорка и простият футболист. Защо ни занимавате с тия?

Отговори
22 9
Занимаваме ви с тия,

Занимаваме ви с тия,

08.10.2021 | 08:48

Защото такива като тях са НОВИЯ "ЕЛИТ" на нацията! Фудбалери, гримьорки, шоумен(к)и, плеймейтки (и спонсорите им...)... Така го наредиха проклетите КУКЛОВОДИ на ФАЛШИВИЯ НИ ПСЕВДОПРЕХОД! Всичко е свързано с това!

Отговори
4 1
АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

07.10.2021 | 21:04

ПО-НЯТНО, БАНДЕРЛОГИ? :) streamable. com / tbjyib

Отговори
2 5
АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

07.10.2021 | 21:00

НАЛИ МЕ ПОДСЛУШВАТЕ И ЧУВАТЕ, ЧЕ В ДАДЕНО ТЯЛО МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ И ДРУГА ПРОГРАМА ОСВЕН ТАЗИ КЪМ КОЯТО Е АСОЦИИРАНО :) НАЛИ ЗАТОВА МИ ПРАЩАТЕ ДЕЦАТА, ТА ДА ЧУЕТЕ, КАКВО ИМА ДА ВИ СЕ КАЖЕ, КОГАТО СИ ГОВОРЯ С "ТЯХ" :)

Отговори
3 5
АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

07.10.2021 | 20:57

ВЛАСТА НА БОГА НЕ СЕ ДЕЛИ. НИ НАЙ-МАЛКО НАМЕРЕНИЕ ИМАМ ДА Я ДЕЛЯ С КОГОТО И ДА БИЛО :) МАЙКА, БРАТ, ПЛЕМЕНИЦИ.... :) НАПРАЗНО СЕ НАДАТЕ, ЧЕ ЩЕ ОЦЕЛЕЕТЕ :)

Отговори
1 6
Гошка

Гошка

07.10.2021 | 23:59

Браво Илиев!Подобаващ коментар на статията...!Лепи се на всичко!;)

Отговори
2 2
Първо

Първо

07.10.2021 | 20:49

На кого му пука? Второ - жена му не беше ли една кучка, която заплашваше майка?

Отговори
22 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?