Следвайте ни

Ваня Джаферович изригна гневно и защити жена си

viber icon

Ваня Джаферович коментира случая със съпругата си Евгения, предаваме без корекции текста му, който публикува в профила си във Фейсбук:

„В тази статия можете да се насладите на типичен пример за журналистика, ако така може да се нарече, от най-мизерното естество - твърдения, които се категорична клевета и заради които нашето семейство ще си търси правата в съда.
Колкото до случката, ще ви я разкажа набързо. Всяка сутрин караме (един от двамата) децата на училище и детска градина. Улицата, в която живеем, е тясна и от едната страна (дясната) е зона, където се паркират колите. Вчера Жени решава да закара децата и, излизайки от входа, тръгва да пресича, заедно с децата, към колата ни, която е паркирана точно отсреща.
Минава една кола, Жени изчаква и когато вижда, че няма движение, пресича, отваря вратата и почва да помага на децата да влязат. В този момент друга кола завива в нашата улица и почва да се спуска надолу и да свири на Жени.
Сега - представете си ситуацията, защото на мен ми се е случвало много пъти. Виждаш, че някой спира, с децата е (или за училище, или за градина), нормално е да изчакаш... човешко е някак, нали?
Тази госпожа обаче започва да крещи на Жени да прибере децата, да натиска клаксона с единствена цел да може тя да мине по-бързо. След това тръгва заплашително с колата към Жени, без да спира. Докато децата ни се качват.
В този момент става спречкване между двете, разправия; госпожата също е с детето си в колата, което прави цялата ситуация още по-абсурдна. Жени реагира в опит да защити децата си; може би по-бурно от вербална гледна точка, но толкова. Удари в лицето гарантирам, че не е имало, но ситуацията е “майка срещу майка, дума срещу дума”.
Днес получихме обаждане от полицията, че има пусната жалба срещу Жени. Супер, така се прави, когато някой БЕЗПРИЧИННО е нарушил правилата. Когато обаче се говори за “агресия на пътя”, а първопричината за агресията се оплаква от реакцията, е малко смешно.
След това разбираме, че госпожата е и заместник главен редактор в Монитор и те са пуснали тази статия, без да търсят мнението от Жени (втората страна в случая). В нея пише, че са нанесени физически повреди, ритници върху колата и какви ли не други лъжи и клевети, които ние няма как да подминем.
Жалки опити да се прави новина, без никакви доказателства, базирана само на “рекла, казала”, с цел уроняване на престижа на нашето семейство.
Едно ще ви кажа - целият живот е изграден от причинно-следствени връзки. Когато ти си причината - с агресивно поведение срещу деца - и се оплакваш от следствието (според теб - агресивно поведение в присъствие на деца), ставаш жалък. Пък дори да познаваш всички служители в системите, защото си “монитор на правдата”.
П.П. Ако някой стресира децата ми и тръгне да ги гази, няма да му смачкам колата само, а ще го смачкам и него. Пък после нека да ме пишат и да ме викат в районното. Хората са отговорни и за последствията от действията си, нали?
П.П.П. Съпругата ми няма силикон“

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Само.ледай

Само.ледай

14.03.2021 | 01:55

Теб да не те изклати.Бегай у лево.и си ЕПМ.Да им ЕПМ на тоя хърватски п...ст и тая тъпа,дебела ...п...ка,взела се за ВИП Да й го н....ч.

Отговори
7 3
Само така

Само така

13.03.2021 | 22:06

някаква лелка която работи на заплата в как му викате монитор или кли...ор си мисли ,че е мутра !!! Алоооо сри се ма о....вчи ,че някой ще тъ клеца !

Отговори
5 10
Само.гледай

Само.гледай

14.03.2021 | 01:52

Теб да не те изклани.Бегай у лево и си ЕПМ

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?