Следвайте ни

Валери Симеонов: Стабилни сме, премиерът да не се поддава на емоции

viber icon

Вицепремиерът Валери Симеонов отново засвидетелства подкрепата си към правителството и категорично за яви, че 44-тото Народно събрание е свършило много работа и тепърва има да изпълнява програмата си. Той, обаче е притеснен от импулсивната натура на Бойко Борисов.

„За мен нещата са стабилни и просто министър-председателят трябва да запази присъствие на духа, защото знаете, че понякога се поддава на емоциите си и хвърля оставки. Ако това не стане, няма да има никакъв проблем с правителството“. Това каза Симеонов в интервю за „Фокус“.

Лидерът на НФСБ подчерта още, че настоящото правителство не се изчерпва само с Бойко Борисов, тъй като е коалиционно и голяма част от постигнатите резултати са плод на съвместната работа между ГЕРБ и „Обединени патриоти“.

Що се отнася до свикването на Велико народно събрание, Валери Симеонов не се нае да прогнозира дали ще се стигне до него, въпреки събраните 127 гласа за внасяне на предложението за нова Конституция през предходния ден.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Ковидчо:

Ковидчо:

03.09.2020 | 22:07

Стабилни сте като пиян паркинсоник!

Отговори
0 2
Майна

Майна

03.09.2020 | 19:19

Тоя татарин, който се прави на българин и патриот назначи любовницата си за министър на туризма. Затова - мутри вън и при бай Ставри.

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?