Следвайте ни

Валери Симеонов проговори за средния пръст и ресторантьорите

viber icon

Който е наблюдавал поведение ми през последните години в политиката, знае. Човек, който показва среден пръст и се скрива, е поведение на страхливец, а аз определено не съм страхливец. Това заяви Валери Симеонов в ефира на Нова тв.

Aз съм човек на директния сблъсък. Когато имам нещо, отивам и го казвам, добави той.

"През 2018 г. бях човекът, който се противопостави сам на Васил Божков, сам и на други олигарси", каза политикът и напомни, че се е противопоставил сам и на шума в заведенията.

Вчера се появи фалшива новина, че лидерът на НФСБ Валери Симеонов е показал среден пръст на протестиращите пред Министерски съвет ресторантьори. Политикът заяви, че с пръста е докоснал главата си, за да ги попита къде им е умът.

"Не съм сигурен, че тези хора бяха от протестиращите, които се бяха събрали да защитят бизнеса си. Поддържам връзка с основните организации на хотелиери и ресторантьори. Аз също съм член на една от организациите. Няколко дни обсъждаме доколко е целесъобразно да се направи митинг", добави той.

"Имам желание да отида на митинг, но имам богат опит, че, ако политик се появи на митинг, се приема многозначно. Ще има подвиквания и т.н. Аз работя горе, слязъл съм за няколко минути. Имам позиция на подкрепа към този бранш и това се знае от месеци", категоричен бе Симеонов.

"На 15 януари тук във вашето студио поставих позицията си за защита на ресторантьорския бизнес", напомни той.

Запитан дали подкрепя отварянето на 1 февруари, Симеонов отвърна: "Ако отворят на 1 февруари, най-много да допринесат за напълването на хазната с глоби".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Нали

Нали

28.01.2021 | 14:12

Валери, изгони мизерника Славчо Атанасов от партията си и шансът ти да минеш 4 процентовата граница за влизане в следващият парламент ще се вдигне неимоверно!

Отговори
5 0
Кочо

Кочо

28.01.2021 | 10:57

Разстрел и след разстрела куртове..

Отговори
5 2
Не барайте чиляка бе

Не барайте чиляка бе

28.01.2021 | 09:44

Не барайте Валерката бе! Той е патрЕот- с голи гърди преди години излезе да се бие за пред камерите с една бабка! Той не продава тескерета! Готин е-ръси бисери! Ей такива патрЕоти ни трябват!

Отговори
11 2
???

???

28.01.2021 | 09:37

Голям фен на т.нар. "Възродителен процес". Не мога да го разбера защо питае такава неистова омраза към нашите сънародници, изселени от престъпния комунистически режим по времето на Голямата екскурзия.. А иначе се бара голям "антикомунист" ?

Отговори
3 9
Дада

Дада

28.01.2021 | 10:45

Сънародници са тези които са българи и имат българско самосъзнание . Човек който не е българин и няма българско самосъзнание не ни е сънародник а Троянски кон

Отговори
7 2
доктор

доктор

28.01.2021 | 12:20

Абсолютно съм против, т. нар. българи, които живеят извън територията на България и най-вече извън Европейския съюз да гласуват за избори в България, каквито и да са..... Избрали са друга страна, няма лошо, устроили се, някои повече от 10-20 години, да си живеят там, да идват когато искат, но да не гласуват...

Отговори
4 1
USA

USA

28.01.2021 | 15:43

Хич не ни пука че ще ни лишат от право на глас. По умно би било ВАС да лишат от право на глас, а на нас да възстановят само правото на пенсии.

Отговори
0 2
Човек  на  директния  сблъсък.

Човек на директния сблъсък.

28.01.2021 | 09:28

С рогите напред в бетонна стена.

Отговори
1 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай