Следвайте ни

Валери Симеонов: Не се подава оставка 6 месеца преди изборите

viber icon

Взели сме решение, че е безсмислено подаването на оставка 6 месеца преди избори. Това би донесло само излишни разходи и загуби за държавата във всякакъв план. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Според него изборите са дали предимство не само на една политическа сила, дали са предимство и на президента Радев, на евроизборите - и на БСП, както и други партии, които имат своите представители, а тогава е нямало недоволство.

Симеонов каза, че управляващата коалиция е стабилна и ще си свърши работата.

Валери Симеонов: "Всяко управление поражда недоволство. Всичко, което се прави в политически, обществен, икономически план, винаги може да се направи по-добре. Нормално е да се плати някаква цена, каква ще бъде цената ще разберем през месец март".
По думите му в последните години България има прогресивно развитие с добри икономически показатели.

Валери Симеонов: Минималните пенсии вече са 300 лв. Защо никой не говори за това? Защо никой не оценя всички тези усилия, които правителството полага и постига резултати по отношение на доходите на хората? Нашето предизборно обещание вече е факт - при 250 лв. минимална пенсия, с добавката от 50 лв, която беше продължена до октомври, тя ще бъде продължена и до началото на следващата година, в момента минималните пенсии са 300 лв.
Лидерът на НФСБ каза още, че през последните 30 години не е имало толкова агресивни протести, както сегашните. Многократно е отправял покана към протестиращите за разговор, но не получавал отговор.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

От  тарикат

От тарикат

20.09.2020 | 18:02

Тарикатски приказки!

Отговори
1 4
Мутра

Мутра

20.09.2020 | 14:53

просто си отлагане влизането в затвора до март.

Отговори
4 4
Тиква

Тиква

20.09.2020 | 14:53

Нагли цинични гербави хиени.

Отговори
5 4
Nikolaidis

Nikolaidis

20.09.2020 | 13:58

Ти да мълчиш, КУРВО мръсна!!!

Отговори
8 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?