Следвайте ни

Валери Симеонов: Божков е най-опасният играч на задкулисието

viber icon

Интересни разкрития направи в ефир Валери Симеонов, лидер на НФСБ. Ето част от тях:

"До 3-ти февруари Каракачанов ме убеждаваше да се явим заедно на изборите, на 4-ти вечерта ми съобщи, че ще се явят сами. Това каза в "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS лидерът на НФСБ.

"Ние с ВОЛЯ сме единствените две партии в парламента, които никой не е упрекнал в корупция или злоупотреба със служебно положение. Увеличаването на пенсиите и доходите поставяме на първо място", обясни Симеонов.

По думите му НФСБ и ВОЛЯ имат и обща борба с монополите – Марешки чрез горивата, а той - чрез борбата срещу хазартната зависимост. А двете партии обединяват патриотичните сили.

"АЕЦ „Белене“ е проект с корупционна насоченост. Няма подготвен персонал и подходяща инфраструктура", коментира Симеонов. Според него с Русия трябва да имаме нормални отношения, без да позволяваме олигарсите им да имат достъп до бюджета ни.

"Васил Божков е най-опасният човек от българското задкулисие, аз започнах борбата с нелегалния хазарт, а през февруари 2020 г. заедно постигнахме успех", заяви лидерът на НФСБ.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

ГЕРБЕРСКИ ТРОЛЧЕТА

ГЕРБЕРСКИ ТРОЛЧЕТА

20.02.2021 | 21:36

САМО ТОЛКОВА ЛИ МОЖЕТЕ ПЛАТЕНИ ГЕРБЕРСКИ ТРОЛЧЕТА ? МНОГО СЛАБО .....

Отговори
1 2
Страх ли те е Валерко

Страх ли те е Валерко

20.02.2021 | 20:18

Що бе Валерка Защото стреля на месо ли ве Бургаски сиганин Сиганин още еврейн продажник За такива като вас винаги трябва да има един Васил Божков Да треперите Сън да не ви хваща Сянката му да ви бъде кошмар Ако не е Васил Ще е Левски

Отговори
1 3
Ехо пинокио...

Ехо пинокио...

20.02.2021 | 18:46

Сега да го попитам тоя и оня шебек::: Ами и двамата сте осъдени бе чоджум!!! И ти и магарешки???!! Ами не се пъни да ви видим сега след изборите да видим онова имотче в златоградско???да видим защо имотчено на морето и това сред чуките...защо са в заповедта на ангелкова да не отчитат ежедневните нощувки....защо бе чоджу м??? Тя и ангелкова нищо че си отреза дългия нос...то пак ще порасне щото ще се мъчи да лъже.....и маже като теб Ще ви скъсаме г.ъза..след изборите....ще пееш друга песен...

Отговори
4 5
Хаха

Хаха

20.02.2021 | 18:42

Народа знае, кой кое но нищо не се прави.

Отговори
4 0
Само

Само

20.02.2021 | 18:22

Наши олигарси да имат достъп до бюджета!?

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай