Следвайте ни

Важно от НОИ за парите на всички пенсионери

viber icon

Изплащането на пенсиите за юни т.г. и еднократната допълнителна сума от 50 лева към тях ще бъде в периода между 7 юни (понеделник) и 21 юни (понеделник). Допълнителната сума от 50 лева ще получат приблизително 2,09 милиона пенсионери. Тя ще се изплаща за единадесети пореден месец на всички пенсионери, независимо от размера на техните пенсии.

За изплащането на допълнителните суми за месец юни правителството ще отпусне 104,4 млн. лева по бюджета на държавното обществено осигуряване за 2021 г.

Изплащането на сумите чрез пощенските станции ще се извършва съобразно изготвен график, който ще бъде предварително обявен във всяка една от тях. Преводите на юнските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат извършени на 7 юни 2021 г.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

на кукуво лято

на кукуво лято

31.05.2021 | 13:06

Мръсния комунизъм им осигури пенсии, а сега при прекрасния капитализъм знаете ли, кога ще вземете пенсии?

Отговори
4 4
Тамара

Тамара

31.05.2021 | 12:59

Аз стигнах пенсията на съпруга ми. Защо беше необходимо да плаща по високи осигуровки

Отговори
2 3
Тамара

Тамара

31.05.2021 | 12:51

Полека аз стигнах пенсията на съпруга си. Защо беше необходимо той да плаща по високи осигуровки

Отговори
2 1
Глупости

Глупости

31.05.2021 | 12:47

Голяма новина за световния обмен по CNN... я пуснете!!! Кое му е новото?? Служебния кабинет да увеличи пенсиите само на тези на които не цяха пипнати.... Ниските и най високите си получиха тяхното... Сега глупавите пчели дето действително единствени заслужават а не получиха като останалите лентяи.... Най ниските са крили доходи или просто толкова им е била работата...а най високите са търтеите военни,полицаи магистрати съдии и прокурори депутати,общинари...дето не плащат и лев осигуровки..... Възмутително е!!! Пенсията е производна от "ЛИЧЕН ПРИНОС"! тая марица вече е супер тъпа медия...

Отговори
7 2
Габи

Габи

31.05.2021 | 10:58

Служебното правителство да преразтледа предизборното вдигане само на минималната пенсия. Защо трябваше да бъдат пренебрегнати всички останали достойно заслужили парите си пенсионери?Ако е така пенсиите да не се влияят от осигоровките, а на всички да се отпускат еднакви пенсии-казвам го иронично.

Отговори
11 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?