46
Следвайте ни

Вадят жертвите от автобуса-ковчег, страшно е СНИМКИ

viber icon

Започна ваденето на останките на жертвите в адската катастрофа край Боснек. "Марица" е на мястото на събитието и от околните хълмове наблюдава действията на пожарни и криминалисти. Над 10 линейки от София и от посока Благоевград са паркирали до изгорелия до ламарини автобус. Има и криминална лаборатория. 

През няколко минути се чува зловещият звук на флекс, с който пожарникарите режат автобуса.

Хора с бели защитни облекла влизат в автобуса и вадят останките на хората, като ги качват по линейките, първата от които вече тръгна към София. На мястото има много полиция и служители на пътните служби.

Катастрофата е станала в ниската част. Ясно се вижда около 50 метра тотално изкъртена мантинела по средата. На стотина метра има строителен обект с фургони. Не е ясно през нощта дали е имало хора там.

Очевидци твърдят, че гледката наистина е потресаваща, тъй като на практика няма трупове, а буквално купчина. Всички жертви са се били вкупчили в желанието си да излязат.

Най-актуалната версия, разбира се, неофициална, е че в автобуса са били качени много туби с евтино гориво от Турция, което по някакъв начин се е възпламенило, и така е превърнало автобуса в бомба.

Чака се всеки момент да пристигнат главният прокурор Иван Гешев и министър-председателят на Република Северна Македония Зоран Заев.

Очаквайте подробности!

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Асфалт паша

Асфалт паша

23.11.2021 | 14:37

Пращам Гешев там за мерудия

Отговори
1 1
Жана

Жана

23.11.2021 | 13:10

Мир на душите им! Не може да има по голяма трагедия от това да погребеш децата си!

Отговори
19 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?