Следвайте ни

Уволниха полицаите от купона край Сандански

viber icon

Уволнение! Така приключи предварителната проверка за нарушаване на противоепидемичните мерки, разпоредена от директора на ОДМВР-Благоевград.

Тя доде по повод видео в социалните мрежи, на което се вижда купон в заведение край Сандански. Там се събрали близо 20 души, за да празнуват раждането на син на горски служител. На купона са присъствали и няколко полицаи.

Със заповед на директора на ОДМВР-Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов бе разпоредена незабавна проверка във връзка с получени данни за нарушаване на противоепидемичните мерки и заповедта на министъра на здравеопазването в местността Попина лъка, общ. Сандански.

При нея са събрани данни за извършено тежко нарушение на служебната дисциплина от четирима държавни служители на Областна дирекция на МВР-Благоевград, за което е предвидено налагането на най-тежкото дисциплинарно наказание – уволнение.

От РЗИ-Благоевград са изготвени покани към участвалите в събитието за съставяне на актове по Закона за здравето във връзка с нарушаване на противоепидемичните мерки.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Р...S

Р...S

19.02.2021 | 22:36

Нищо ве Урод Ще ти отрежем краката Това се оказа най високата ти точка според Наредбата Божия и подредбата Божия

Отговори
0 0
Не е Браво а е Криво

Не е Браво а е Криво

19.02.2021 | 22:03

Браво Браво ама друг път Браво Смени си диоптрите и направо ушите Нема ЗАКОН Браво има НАРЕДБА А с Наредба на някакъв селски пъдар Държава не се управлява Излиза Браво че ти си по тъ .......п и от най тъ .. ..пия Гербаджия Ами самите те вече цяла година управляват измислената им пандемия с Наредби защото ако започнат да я управляват със закон после директно ще се явяват пред Свети Петър Правиш ли разлика между Конституция Закон Наредба Указ И на всеки един термин каква му е правната висота Защото от изказа ти разбирам че ти си слагаш чорапите на главата и мислиш със краката РS Не съм.фен на милицифайте Но в случая ги подкрепям да си търсят чисто граждандките права

Отговори
1 1
Той

Той

19.02.2021 | 19:23

Е , тези началници, дето взимат и пенсии и заплати се насират вече, от някакво клипче от телефона направо уволняват.МВР се е разпаднало от години щото се управлява от Д.П. и некадърници.

Отговори
3 3
Браво

Браво

19.02.2021 | 21:04

Крайно време е да има наказания. Никой не е над закона

Отговори
3 1
USA

USA

19.02.2021 | 18:54

Уволнените да съдят държавата в Страсбург за нарушение на човешките им права.

Отговори
2 5
Браво

Браво

19.02.2021 | 21:05

Няма нарушения. В другите държави има вечерен час и вкарват в затвора

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай