2374
Следвайте ни

Уволниха дисциплинарно служителя на БГТОЛ на "Дунав мост", обиждал чужденец

viber icon

Уволниха дисциплинарно служителя на БГТОЛ на "Дунав мост" след обидите към преминаващ чужденец. Това съобщи вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов.

Министерството на регионалното развитие даде подробности за резултатите от проверката след скандала на „Дунав мост“. През миналата седмица в социалните мрежи беше публикуван клип, на който се вижда как служител на БГТОЛ обижда преминаващ гражданин. Според подателя на видеото, той е бил принуден да заплати таксата в брой, а не с банкова карта. Министърът на регионалното развитие Гроздан Караджов разпореди цялостна справка на преминаващите автомобили и регистрираните плащания. Вчера той е получил доклад за това какво е довело до скандала на граничния пункт.

Регионалният министър възложи проверка на скандала на „Дунав мост”
„Установено е, че е извършено недопустимо дисциплинарно нарушение, което не само нарушава всички норми и правила, но и опетнява образа на министерството и администацията. А от там и на България като цяло. В АПИ е издадена заповед за дисциплинарното уволнение на дееца и той е уволнен“, заяви Грозданов на брифинга в МРРБ днес.

„Към момента изпратената заповед или му се връчва или ще му се връчи и от днес той вече не е наш служител“, отбеляза вицепремиерът.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

наистина ли вярвате

наистина ли вярвате

22.12.2021 | 17:37

Тоя за да се държи така е с дебели връзки. Уволняват го за да ни замажат очите и го назначават на друга служба с по-висока заплата и на по-висок пост. Примери много...

Отговори
3 0
Леле Куков

Леле Куков

22.12.2021 | 13:53

Как ще го уволни бе, тоя чужденец е руски шпионин и подставено лице, неваксиран манипулатор!

Отговори
1 1
не е попаднал на мен

не е попаднал на мен

22.12.2021 | 13:23

да му изкарам ножа. в 2021 сме. така както вика6 обратно на мегдана да реди6 огради. недопустимо излагане на българия. ако бях министър 6тях да го вкарам в затвора за 2 години.

Отговори
3 1
Хак му е

Хак му е

22.12.2021 | 12:56

Малко му е Ама кой каквото сам си направи, никой друг не може да му направи , българска потоворка

Отговори
9 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?