Следвайте ни

Утре ще е ясно какво е решението на водната криза в Перник

На среща при премиера ще се търси най-добрия вариант за справяне с безводието

viber icon

На работна среща при премиера Бойко Борисов ще бъдат обсъдени всички варианти за преодоляване на водната криза в Перник и региона.

Това стана ясно от думите на новия екоминистър Емил Димитров – Ревизоро, който проведе разговор по темата с кмета на града Станислав Владимиров. Двамата обявиха, че крайното решение за това кой от всички възможни варианти ще бъде избран, принадлежи на министър-председателя.


„Крайното решение е на този, който ще даде парите. Това е премиерът. На мен той ми е началник“, каза министърът, който не обобщи какви са възможните варианти, но призна, че по някои от тях е имало различни мнения.

„Аз се включвам преди два дни, многото работа е свършена преди това“, допълни още Емил Димитров, който увери, че се търси трайно решение на проблема.


Работната среща ще се проведе в събота, от 09.00 часа, в Министерски съвет.


„Не може всичко да стане за един миг“, заяви от своя страна кметът на Перник Станислав Владимиров. Според него кризата с водата може да отшуми за няколко месеца, но може и да продължи с години. Въпреки това градоначалникът обяви, че на този режим водата в язовир „Студена“ може да стигне до месец април. 

 

Източник: дарик

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?