49
Следвайте ни

Устроили капан на шеф Андре Токев, твърди известна готвачка

viber icon


"Не съм чувала шеф Токев да има проблеми с алкохола. Познаваме се. Той е страхотен човек. Много възпитан, с европейско мислене."

Това разкри пред „България Днес“  топ готвачката шеф Наталия Хитрина. Както е известното Токев бе заловен да шофира по джанти в нетрезво състояние на околовръстното в София. Шеф Хитрина смята, че един от водещите на „Мастършеф“ е нагласен от някого.

„Не вярвам Андре да седне сам и да изпие толкова много алкохол. Не знам къде е бил, най-вероятно с компания. Не мога да проумея как са го пуснали на пътя в такова състояние! Сигурно си го насърчавали и са му казвали: "Хайде пий още едно!", казва още Хитрина.

Тя не оправдава постъпката на известния готвач и разказва как преди време за малко не се е качила на капака на колата на клиент, който искал да си тръгна от ресторанта й почерпен. Дърпала клиента, обяснявала му, че не е редно да карам пил. Накрая успяла да го убеди да не шофира.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Police

Police

19.11.2021 | 17:37

Той не пие а само куса бело

Отговори
1 0
ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

18.11.2021 | 15:39

НЕЩО ИМА НАГЛАСЕНО--КАК ЩР КАРАШ ПО 4 ДЖАНТИ-КЪДЕ СА ГУМИТЕ---ТОЙ ТРЯБВА ДА Е КАРАЛ ПО ПЛАНИНАТА И ПАК 4 ТЕ НЯМА ДА ГИ СПУКА--МОЯТА ВЕРСИЯ Е ЧЕ ПЪРВО СА ГО НАПИЛИ А МОЖЕ БИ И ДРОГИРАЛИ-СПАДНАЛИ СА МУ 4 ТЕ ГУМИ--ИЛИ ДА НЕ ТРУГНЕ ДА КАРА--ИЛИ ЕКШАНА ДА Е 100%

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?