Следвайте ни

US посолството обяви до кога ще продължат протестите у нас

viber icon

Американското посолство у нас изненадващо излезе с категорична прогноза до кога ще продължат протестите и контрапротестите у нас. Масовите прояви в столицата и още няколко града започнаха преди 3 дни.

"В момента различни политически групировки протестират и контрапротират в и около Министерския съвет. Очаква се повтарящите се протести и контрапротести в района да продължат най-малко до 16 юли 2020 г."

Това пишат от американското посолство в София в сигнал за сигурността:

 "На гражданите на САЩ се препоръчва да избягват районите, засегнати от продължаващата протестна дейност в и около Министерския съвет в събота, 11 юли 2020 г., които вероятно ще продължат най-малко до 23 часа. За протестите на 11 юли се очаква огромен брой участници, включително контрапротестни групи и има вероятност от насилие.

Протестиращите групи също могат да се опитат да потеглят към Орлов мост и Съдебната палата. Затварянето на пътища и значителното полицейско присъствие около Министерския съвет ще доведат до по-големи от нормалните закъснения на движението в центъра на София поне до 16 юли 2020 г. Моля, обърнете внимание, че затварянето на пътища и местата за протести могат да се променят."

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Един от вас

Един от вас

12.07.2020 | 13:17

Българи, ако не сменим системата на пряка демокрация и народът да решава важни, включително и политически и финансови въпроси, отново ще бъдем излъгани. Ще хрантутим зависи политици. Време е за тотална промяна!

Отговори
1 0
АНТИ ......

АНТИ ......

12.07.2020 | 12:22

АБЕ НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО ЧЕ ТАЯ СА НИ Я ПРАТИЛИ КАТО СА ПОПЪЛНИЛИ КВОТАТА СИ ОТ МАЛЦИНСТВАТА В ДЕПАРТАМЕНТА....ТЯ СИ Е ЖЕНА С ОТКЛОНЕНИЯ ТЕ ЯВНО Я ПРАЩАТ ТУКА ЗАЩОТО ВЪЗДУХА Й ПОМАГА ....ИНАЧЕ МОЛЯ ЗАБРАНЕТЕ СИ МЕДИИ ПРЕСТАНЕТЕ ТАЗИ ЖЕНА ДА МИ Я КИЧИТЕ СЪС НЕЗАСЛУЖЕНИ ЗАСЛУГИ.... ЩОМ ОБИЧА ВАЗОВ ДА СИ ГО ЧЕТЕ ЩОМ ОБИЧА ЛЕВСКИ ДА СИ ГО РИСУВА... НЕ МОЖЕ ДА МИ Я ПОКАЗВАТЕ И ВЛАЧИТЕ ЗА ВСЕКИ СВЯТ ЗА БЪЛГАРИТЕ ДЕН ТАЯ ПОМ..РКА..... ТОВА НЕ Е ПОСЛАННИК ТОВА Е СЕЛСКИ ИД.ОТ......КАКВОТО НИ Е ПОСЛАЛ БОЙКО ТОВА СА НИ ИЗПРАТИЛИ ДА ПОСТЕЛЕМ..... НАШАТА ДЪРЖАВА Е ДРЕВНА И ДОСТОЙНА ТУКА ТРЯБВА ДА ИДВАТ ДОСТОЙНИ УВАЖИТЕЛНИ ПОСЛАННИЦИ.... ИСКАМ РЕАКЦИЯ ОТ ВЪНШНОТО НИ МИНИСТЕРСТВО.....

Отговори
2 0
Ясно

Ясно

12.07.2020 | 12:17

Казват на Бойко,че до 16-ти трябва да е подал оставка.

Отговори
3 0
Не са прави!

Не са прави!

12.07.2020 | 09:38

Протестите, дирижирани от руската агентура в Преизидентството, ще продължат с отслабваща сила до 23-ти. Точно тогава, Конституционният съд ще се произнесе по питането на Главния прокурор, може ли Президента да бъде съден за държавна измяна. Сега, разбирате ли къде го стяга чепикът нашия руски льотчик? Ако съдът се произнесе положително, ще лъсне цялата му предателска, антибългарска същтост!

Отговори
6 9
Прави са:

Прави са:

12.07.2020 | 11:03

... защото именно те (американците) дирижират подобни мероприятия по цял свят. Примерите са толкова много, че посмъртно няма да ми стигне мястото да ги изредя.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?