Следвайте ни

Ужасяващо! Кристиан задрямал преди катастрофата с Милен Цветков СНИМКИ

viber icon

В момента, в който с периферното зрение мернах червен светофар, се обърнах към Кристиан. Видях, че той е задрямал зад волана и клюмаше. Опитах се да направя нещо и тогава последва удара. Той беше силен като взрив. Това разказа пред Софийския градски съд (СГС) Георги Иванов, който е син на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, пише 24 часа

Георги, който живее в Италия, бил заедно с Кристиан и годеницата му Симона при катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков. 

Трагедията стана на 19 април миналага година. Кристиан и Георги се запознали в Канада. През април миналата година Георги гостувал на няколко пъти в дома на приятеля си. Той бил и на партито по случай рождения ден на Симона, което се провело в къщата на Кристиан на 18 април.  

Георги Иванов обясни и защо веднага е напуснал мястото на трагедията.

"Баща ми не трябваше да разбира, че съм в България. Със сълзи на очи им казах (на Кристиан и Симона - б.р.), че трябва да си тръгна, че нямам друга опция", обясни Георги. Той започнал да търси в колата си якето и телефона си. Щом ги намерил, побягнал по една малка уличка, която го отвела до автосервиз. Имал кръв по себе си и помолил да се измие в автосервиза.

 

Когато излязъл от тоалетната, го пресрещнал "агресивен човек". Той го накарал да си свали якето, гащите и чорапите и да влезе в тоалетната, за да го заключи. 

 

"Аз го молих да ме пусне", каза Георги. Накрая все пак го пуснали. Тогава Георги се отдалечил няколко метра, скрил се зад една кола и се обадил на приятел, който след 15 минути дошъл с такси да го вземе. 

 

На другия ден Георги се явил в полицията, придружен от адвокат.  

 

Младежът разказа още, че Кристиан пиел чай за успокоение, защото много се притеснявал преди изпит. В напитката имало съставката CBD, която се извлича от конопа и се продава свободно на пазара.

В италианския град, в който Георги живеел, чай с тази съставка се продавал в над сто магазина. Самият той също на няколко пъти пиел тази напитка, когато бил в Италия, за да заспи по-бързо. 

 

  Вечерта преди инцидента Кристиан казал, че ще си приготви от този чай.

 

И двамата обаче не употребявали алкохол без повод. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Слугинска Каскетура

Слугинска Каскетура

13.05.2021 | 11:08

Ама цяла гадина много работната Каскетура се тутка да вкара един неспокопсан обвинителен акт и лесно атакуем от защитата на наркоманчето разглезено И ни дума за корупция

Отговори
1 0
Аптекарка

Аптекарка

12.05.2021 | 22:11

Спомнете си хора,че когато стана катастрофата съобщиха ,че Кристианчо е пил и Лексотан с опиатите. Е КАК няма да заспи на волана. Мръсно долно човече заедно с другите му приятели също наркомани

Отговори
10 0
Дедо

Дедо

12.05.2021 | 21:24

В нашата държава истината е там дето са мангизите,така че справедливост ще има само ако вземеш пистолета и се оправиш сам!

Отговори
12 3
Justice

Justice

12.05.2021 | 22:08

Дедо, в джунглата е така, това ли ни предлагаш?

Отговори
2 2
Темида

Темида

13.05.2021 | 08:37

За съжеление, това е единствения начин.

Отговори
2 1
Номерът на китайката

Номерът на китайката

12.05.2021 | 20:36

Много плоско измислено. Като е заспал човек, може ли да носи отговорност за деянията си? Не, нали? По-добре да бяха измислили версията, че огромна оса е влязла в джипа и е отвлякла вниманието на Кристиянчо...повече можеше да хване вяра!

Отговори
17 0
Адвокат

Адвокат

12.05.2021 | 19:47

Добре измислена версия, само за да оневиним максимално наркоманчето. Пак ли поредният убиец ще е на свобода?

Отговори
28 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?