Следвайте ни

Ужас! Момче бере душа на булевард, никой не му помага

viber icon

Трогателна история разказа в личния си профил актрисата Красимира Кузманова - Кокран, която живее в София с американския си съпруг Джон. Публикуваме без редакция, постът е от вчера:

Красимира и Джон

"Не съм никак привърженик на постове, които плашат и  подлудяват хората, но явно има нужда да се казва ,че липсата на нормалност е застрашителна, че съпричастност, помощ на човек в беда понякога в нашата територия, като че ли не съществуват, ако не ни засяга лично!

Пиша всичко това, потресена от историята ,която мъжът ми е преживял преди половин час на централна улица, намирайки 10 годишно дете ,пребито или блъснато от кола в безпомощно състояние. И никой не реагира, започва да маха и да спира коли, за да се свържат с полиция и бърза помощ ,тъй като не говори добре български.

Спира само една кола и с жената успяват да качат детето в линейка, слава Богу, оказва се че е живо!Навън е 2 градуса, улицата е централна ,минават хора и коли непрекъснато, възможно ли е никой да не реагира!

Няма да сложа снимка на гледката ,защото е жестоко и не спирам да плача! А това ,което той ми каза е: ”Живял съм в много страни и ако някой маха на коли за пострадало дете ,ще спрат поне 5 и ще се опитат да помогнат! ”Дано има късмет милото дете!".

По-късно от дискусията става ясно, че детето е спасено и е в добро състояние. Но други подробности за семейство, причина за инцидента - не се съобщават. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Да се знае и помни!

Да се знае и помни!

11.01.2021 | 12:54

ИМА ТАКЪВ НАРОД! Българи, юнаци! Думкайте сега с тъпаните, тъпани!

Отговори
14 1
НЕ НАРОД  А МЪРША

НЕ НАРОД А МЪРША

11.01.2021 | 12:21

ГЛЕДАШ ЛИ СЕ БЪЛГАРИНО? РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА ЗАЩО СМЕ НЕ НАРОД , А МЪРША?! Разбра ли Ганьо дето се биеш в гърдите за майка България , че не даваш пет пари за родината.....че я подлагаш на геноцид .... колко пъти се вижда пострадал човек на улицата , и го подминават ли го подминават ....Но иначе същите хлебарки реват като зверове на протестите , българино..... Дано вируса да затрие поне 60% от тая мършава нация . Бъдете доволни , накарахте поредният млад човек да презира родината заради вас .....

Отговори
18 0
Браво  на американците!

Браво на американците!

11.01.2021 | 12:20

Да дойде Джон от Америка и да спасява изпаднало в нужда дете. Това наистина е много трогателно.

Отговори
17 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?