Следвайте ни

Ученици гърмят с пистолет на купон насред пандемията ВИДЕО

viber icon

Непълнолетни размахват пистолет и стрелят безразборно на купон по време на пандемия. Кадри от партито бяха качени в социалните мрежи и предизвикаха буря от коментари и реакция на институциите. Случаят е от град Лясковец в края на миналата седмица.

Изстрелите произвеждат деца на 15 и 16 години. Полицията отвежда двама от тях за разпит. Единият се оказва стар познайник на органите на реда, предава Нова тв. Пистолетът пък е газов, но незаконен.

Всички празнуващи тийнейджъри са били отведени за разпити в полицията.

Стрелбата, с халосни патрони в затворено помещение, може да бъде много опасна твърдят оръжейни експерти. „Газта излиза с голяма скорост и развива до 5 000 градуса температура, така че не е безопасно. Може да изгори, да направи рана. Без причина, не трябва да се ползва”, казва Дончо Гинев – оръжеен експерт.

Образуваните преписки са не само срещу децата, които са стреляли, а срещу всички осем участници в събирането и техните родители. Ще се разследва, също откъде е закупен пистолетът, а с тийнейджърите ще работи Комисията за борба с противообществените прояви.  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Ццц

Ццц

23.01.2021 | 10:51

Абе това ми маса да е в маалата! Там заформи ли се купон задължително има пистолети, ножове в краен случай ...лопати :)

Отговори
0 1
Диван

Диван

23.01.2021 | 10:19

Верно, т ъпи ла йнарчета! Кой ви би по тъпите тикви са си качвате мизериите у геибука?

Отговори
0 2
Едно Браво от Мен

Едно Браво от Мен

23.01.2021 | 05:52

Браво на момчетата Така се води истинската война с Коронавируса Не като ония дъртофелници от НОЩ със спринцовки Младите имат добро зрение и слух и като е видно от снимката стрелят Нагоре там във Въздуха Никой да не си помисля че под Нагоре и под Въздуха се разбира че стрелят срещу онези Отгоре който са Въздух под налягане Не и пак Не Те младите за разлика от старите добре виждат Вируса и яко въоражени като свойте Американски братя наложени им като такива от Голямата Тиква като такива който пък от своя страна си спи сладко сладко с пищолчето на нощното шкафче ама нямаме данни да е стрелял срещу Коронавируса За разлика от него те обаче стрелят и водят нелека битка с невидимия според някой Враг И сега какво са виновни момчетата че стрелят и водят истинска борба с Врага Нали сега тези който ще започнат да наричат тяхната борба купон и да ги разследват от къде така яко са се въоражили са наследници на най младия партизанин 14 годишния Митко Палаузов който пък според приказките на същите тези наследници виждал някакъв Вирус в тогавашните времена и въоражен стрелял срещу него Даже не във въздуха а направо Напред защото в онези времена според Медицински данни и очевидци и екстрасенси Вируса е ходил а не е летял Та дали от Митко Палаузов или от новите Американски братя или от Голямата Тиква вземат пример тези млади момчета няма никакво значение Важното в случая че не правят КУПОН а водят ВОЙНА с невидимия за кьоравите Враг Браво младежи Във вас ни е надеждата А ако някой слепец все още му се привижда че това е Купон веднага мога да го оборя че това е предвоено обучение на младежи бъдещи защитници в армията мечта на Шкембе войвода Поне Шкембе войвода като силов министър трябва да успее да убеди неговите разледващи че това не е Купон а младежите са минали на онлайн обучение по стрелба по невидим враг който витае във въздуха Това ще бъде и новата стратегия записана като концепция за развитието на отбраната ни За какво дадохме 3 милиарда напред за рисунки на самальот Да фърчи самальота и да трепе невидим враг

Отговори
1 1
Амииии

Амииии

22.01.2021 | 23:10

Т ъ п и л а й н а р ч е т а !!!

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай