Следвайте ни

Убийство в Петърч: Бандит нае работник, но вместо да му плати го преби с пушка

viber icon

33-годишен криминално проявен от Петърч наел на работа съселянин, за да гледа животните му, но след скандал за забавено плащане го пребил с приклад за въздушна пушка. Наетият животновъд, на 51 г., не потърсил лекарска помощ и няколко дни по-късно починал.

Двамата се познавали отдавна. По-младият имал много животни. Наел съселянина си и негов приятел да му работят. Постоянно ги бавел с парите и двамата му потърсили сметка на 5 декември. Вместо да се извини, мъжът започнал да ги удря с приклад за въздушна пушка.

Двамата си тръгнали набити, но не потърсили лекарска помощ, нито подали сигнал в МВР. След няколко дни обаче 51-годишният мъж починал. Медиците видели раните по главата и тялото му и подали сигнал в МВР, а вторият бит разказал за случката, пише 24 часа.

33-годишният бандит, осъждан за хулиганство и кражби, бил задържан, а съдът го е оставил в ареста. Обвинен е в убийство.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

???

???

11.12.2020 | 20:39

И КОЙ е убиецът? Кои са му имената? Какъв е смисъла от подобна дописка, ако остане анонимна?? Или е..от "нашите" ребята, отново?

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?