Следвайте ни

Трагедията в Севлиево: Страшна депресия отключила психичното разстройство у бащата убиец

viber icon

Убиецът от Севлиево отключил психиатрично разстройство след като разбрал, че родната му майка има онкологично заболяване, това твърдят познати на семейството, пише "Монитор".

До този момент 41-годишният мъж бил съвсем нормален и любящ баща и се грижел за семейството си. След като разбрал ужасната новина обаче, той изведнъж рухнал и изпаднал в тежка депресия.

На 17 януари бил приведен на лечение в психиатричната болница в родния си град, където прекарал до 22 януари, когато по искане на съпругата му бил изписан за домашно лечение. 
Все още обаче не е ясно, след като официално не е освидетелстван като психично болен, дали бащата убиец ще бъде подведен под наказателна отговорност и ако бъде подведен, дали ще бъде осъден.

Според психиатри при подобно емоционално претоварване на психиката, възможно е някаква дребна и невинна постъпка на двегодишното дете да е провокирало бащата да изпадне в неадекватното състояние, в което е извършил убийството.

След като това моментно състояние е отминало и мъжът осъзнал какво е направил, изпаднал в тежък шок, от който вече повече от 24 часа не може да излезе.

Поради това на този етап той все още не е разпитван от полицията. Това ще стане, когато той отново стане адекватен. В подобно състояние са и съпругата и по-голямото дете на семейството, с които също работят психолози.

свързани новини

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай