Следвайте ни

Трагедията със сина на Московски заради неравност на трасето?

viber icon

Четиригодишният син на министъра на транспорта Ивайло Московски загина при трагичен инцидент с моторна шейна до Боровец вчера.

Според първоначалната версия на разследващите най-вероятната причина за случилото се е неравност на пистата. Разследването продължава под наблюдението на прокуратурата. Шейната е била управлявана от министъра,припомня бТВ. Инцидентът е станал между 14.30 и 15.00 ч. на урегулирано трасе за моторни шейни в района на хижа "Чакър войвода".

Местният вестник "Вяра" пише, че Ивайло Московски е бил в компанията на няколко приятелски семейства. Шейните не били наети от местните фирми, а са докарани от София. Машините били изключително мощни. Туристите са се отправили на разходка, без да наемат и водач от Боровец.

Групата на министъра поела към Шанцата, разходката продължила и след това, където трасето представлява горски път. Участъкът е тежък с много остри и големи завои. Предполага се, че шейната се е движила с висока скорост, излязла е от пътя и се удря в дърво.

Инцидентът е станал на около 1 км от Боровец, районът до късно беше отцепен от полиция за оглед, свидетелите са давали показания. Предприети са действия за изясняване на обстоятелствата и причините, довели до нещастния случай.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?