1553
Следвайте ни

Трагедията с Елена докара шефа на Европол у нас

viber icon

Лично изпълнителният директор на Европол Катрин де Бол пристигна у нас изненадващо. Тя дойде, за да изкаже съболезнования на родителите на Елена Генчева.

Българката на служба в Европейската агенция беше убита в Хага от кандидат-депутата Христо Кацаров. Няколко дни по-късно той се самоуби.

Трагедията потресе родния град на Елена – Русе. Именно край Дунава беше поклонението, на което присъстваха близки, познати на Елена и колегите й от Европол.

„Тук съм, защото съм директор на Европол и шеф на Елена. Тук съм, за да изкажа искрените си съболезнования към родителите й, защото всеки един в Европол е много афектиран от трагичните обстоятелства, при които тя изгуби живота си.

Това е причината за посещението ми - да кажа на родителите й, че тя беше невероятен партньор, колега и приятел. Ние много я ценяхме. Не трябваше да се случва подобна трагедия”, каза Катрин де Бол. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

27.11.2021 | 10:23

ТЪРСЕТЕ БОЙКО ТОЙ ПРЕДИ ГОДИНИ ИЗПРАТИ КИЛЪР В ХОЛАНДИЯ ДА ЗАСТРЕЛЯ ЕДИН ТОП БЪЛГАРСКИ МАФИОТ И ОТ РЕКОШИРАЛ КУРШУМ БЕ РАНЕНА НАША БИВША МИС БЪЛГАРИЯ КОЯТО МУ БЕ ЛЮБОВНИЦА-ПРЕДИ ДА ИЗДЪХНЕ МАФИОТА Е УСПЯЛ ДА КАЖЕ--БОЙКО ВЗЕ ПАРИТЕ--ТАКА ЧЕ БОЙКО ПАДА ОТ ВЛАСТ И ЧИСТИ МУЛЕТАТА СИ--ЗАСЕГА САМО УСПЯ ЕДИН ДА СПАСИ ОТ БРАЗИЛСКИЯ ЗАТВОР-ОТНОВО ЧЛЕН НА ГЕРБ-ГАЛЪБИН БОЕВСКИ---В БЪЛГАРИЯ БОЙКО Е БУХАЛКАТА И НАРКОТРАФИКАНТА НА ДС

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?