Следвайте ни

Трагедия! Намериха обесен изчезнал български свещеник

viber icon

Свещеникът Ромил Негозов, който бе е безизвестност от вчера, е намерен мъртъв преди минути. Тялото му е открито в гориста местност между село Вресово и село Череша.

Отец Ромил е бил с примка на врата и на пръв поглед изглежда, че е обесен. Криминалисти още не са свалили трупа му, за да установят дали има следи от насилие или става въпрос за самоубийство, пише Флагман.бг

Опцията за самоубийство до този момент не се приемаше от разследващите, тъй като подобен акт не е типичен за богослужители. Няма нито един самоубил се свещеник в България и като цяло християнството осъжда това действие.

Припомняме, че отец Ромил последно бил видян в църквата. Тогава заявил, че отива на кръщене в Руен, накъдето тръгнал с колата си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Георги

Георги

21.08.2020 | 22:42

Бог да го прости! Светлина на душата му! Този Отец беше човек с голямо сърце, добър и обичащ Христа! Не е възможно да се е обесил, човек с истинска вяра, невъзможно!! Вероятно е станало с ръцете на някоя черна душа. Този грях сигурно ще тежи след време на тази скверна душа, която е помогнала да намерят лежащ мъртъв под едно дърво с примка на врата Отец Ромил! Обнови църкви, беше духовен водач! Бог да приеме новопреставилия се Отец Ромил! От времето на християнството никога у нас не с е е самоубивал свещеник, но са убивали честни и отдадени на вярата свещеници! По-голям съд от този на Господ няма! И той ще дойде!

Отговори
1 1
Памет за отец Стефан Камберов

Памет за отец Стефан Камберов

21.08.2020 | 14:54

https://www.mediapool.bg/ubiytsite-na-otets-stefan-kamberov-osadeni-news119355.html

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?