Следвайте ни

Трагедия! Майка откри сина си мъртъв след садомазо секс СНИМКИ

viber icon

Майка в Бургас се натъкна днес на страшна гледка след като откри сина си мъртъв, привързан с кожени колани за таблата на леглото. В устата си имал напъхано метално топче, което се използва за секс игра.

Страшната трагедия разтърсва вход 6 на жилищния блок „Народен юмрук” в Бургас. Хора от осемте етажа се събират в пълен потрес отвън, след като мълвата за ужасяващата смърт на едно от най-обичаните момчета в блока, вече обходи района.

Зловещ секс спектакъл се е разиграл в апартамента на 39-годишния Петър М. на 6-ия етаж.

По това, което е видяла майка му Таня М. тази сутрин, смъртта му е настъпила по изключително мъчителен начин – по време на садомазохистични сексуални действия от страна на партньор или партньорка в леглото, пише Флагман бг.

Младият мъж се е задушил от метално топче, набутано в гърлото му, завързан с кожени колани. На находката тази сутрин се е натъкнала майка му и веднага е алармирала тел. 112 и МВР.

Сутринта тя станала и включила пералнята в кухнята. След като дълго време той не излизал от спалнята си, тя надникнала вътре и видяла мъртвото тяло в страшната поза.

Апартаментът е около 120 кв. и е един от най-големите в тази сграда, известна от тоталитарно време с това, че в нея живеят борци срещу капитализма и фашизма, както и техни наследници.

Към момента в имота са водещите криминалисти на ОДМВР-Бургас и съдебни лекари. Петър М. е имал печеливш бизнес – поставял е затъмнение на автомобилни стъкла в офис, намиращ се близо до дома му.

„Имаше достатъчно пари, за да живее добре. Даже отскоро започна голям ремонт на апартамента им.

Майка му Таня и баща му Диньо, който почина преди 7 години, бяха учители и бяха възпитали много добре сина си.

Сега тя е пенсионерка, но от известно време бе в конфликт с Петър”, казаха съседките от близките три апартамента.

До преди 2 години, станалият жертва на разкрепостен секс млад мъж, е имал сериозна връзка с аптекарка, но бъдещата свекърва не я е одобрявала.

„Момичето беше свястно. Двамата ходеха на плаж, тя почти се беше нанесла у тях, но Таня не я одобряваше за снаха по неясни причини.

Вече две години не сме я виждали да влиза тук. Не сме виждали и Петър с друга жена”, казаха съседите.

Засега разследващите търсят жена, с която Петър случайно се е озовал в интимни отношения, довели до смъртта му. Не се изключва обаче и хомосексуален партньор. 


Снимки: Флагман бг

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?