Следвайте ни

Тотомилионите вкарали Румен в психиатрия, чужда жена му похарчила парите

viber icon

Април 2017 г. се оказва съдбоносен за Румен Пеовски от благоевградското село Покровник. С фиш за 1,20 лв. той спечели джакпота в играта „6 от 42” на Тото 2 в размер на 1 663 872.70 лева.

Живее с майка си, жена му и децата работят от години в чужбина.

Богатството обаче не донесло щастие на Румен, а го вкарало в психиатрия, в полицията, в съда, а накрая и в реанимация, пише струма.ком.

Негови познати разказват как с месеци обикалял кръчмите и баровете и пръскал луди пари. По разкази на съседи Румен се събрал с лоша компания и започнал нонстоп пиянски запои, след които ставал агресивен.

Няколко месеца след печалбата е настанен за лечение в психиатрия за 3 месеца по искане на Районна прокуратура заради нападение над съседите си с косачка и с ловната пушка на баща си. Същата нощ той подгонил с нож и майка си, като потрошил гардероба в дома си.

Негов съселянин пък го съдил, защото платил част от печелившия фиш. Той разказвал как всеки път играели заедно с Румен и си поделяли парите за фиша. Тотомилионерът пък отрича и твърди, че даже сменил една от цифрите, което му донесло печалбата.

Като капак, се появила и жена, която заедно с дъщеря си му профукала парите и оставила Румен без стотинка. После го изоставила, за да търси нов паралия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ГОШЕ

ГОШЕ

02.11.2020 | 13:43

ВЪОБЩЕ ДАЛИ ДЪРЖАВАТА МУ ГИ Е ИЗПЛАТИЛА--ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ПАРИ---ИЛИ МУ Е ДАЛА ЕДИН ТРАНШ ОТ НЯКОЛО ХИЛЯДИ--И ПОСЛЕ СА ГО ИЗКАРАЛИ ЛУД--ЕДИН МИЛИОН И ПОЛОВИНА НЕ СЕ ХАРЧИ ТОЛКОВА ЛЕСНО

Отговори
8 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?