Следвайте ни

Тошко Йорданов: Ще предложим кабинет, който да продължи работата на служебното правителство

viber icon

Този парламент, който нареди българският народ, е по-различен и по-близък до реалността. Самият факт, че тук присъства правителството означава, че те не се срамуват. Когато Радев даде мандат ще предложим кабинет и ще проведем разговори за политиките, които трябва да се провеждат.

Това заяви председателят на ПГ на „Има такъв народ” Тошко Йорданов.

В следващите 14-15 дни, ако предварително заявените декларации за промяна на държавата, а не за желание за постове, са верни, би трябвало да има правителство, което да продължи работата на служебния кабинет, заяви Йорданов от парламентарната трибуна.

Разговорите, които ще проведем, не мисля, че имаме различия нито по темата за унизителните пенсии, нито за главния прокурор.

Следващите дни ще стане ясно дали можем да работим заедно за нещата, които декларираме или ще ходим на избори. Ако се стигне до там, няма нищо не правилно и недемократично, заяви още Йорданов. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Йово

Йово

21.07.2021 | 13:00

Дано не е продължение на работата на служебното, че ако и Вие сътворите такъв хаус, ще бъде жалко! Не се връзвайте на тези комунисти, защото нищо хубаво не ни чака, ако продължите по комунистически. Народа на България възлага големи надежди, но ще Ви видим и Вас.

Отговори
5 3
Нали

Нали

21.07.2021 | 12:36

Нека кражбата да започне, сега! Чао магистрала Хемус! "Нека да я свърши някой друг след време"! "Някой друг, но кой ли друг"!

Отговори
6 3
петър велики

петър велики

21.07.2021 | 11:37

грозна и неприятна физиономия

Отговори
7 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?