Следвайте ни

Топастрологът Алена пред "Марица": Иде добра година за Пловдив. Борисов върви към четвърти мандат

viber icon

Каква ще бъде политическата 2021 година в България и по света? Какво очаква Пловдив в социален и икономически план? Топастрологът  Алена даде своите прогнози в пространно интервю пред "Марица". Вече публикувахме първите две части, в което тя говори кога идва краят на пандемията и какви наводнения и порои предстоят.

 

- Два пъти избори включва българският политически календар за 2021 г.  Ще има ли драстична промяна в управлението на страната след  парламентарните избори  през март?

- Рано е още да се каже дали ще има драстична промяна в управлението на държавата. Датата на изборите вече е известна, но не знаем датата на президентския указ, както и датите, на които участниците в изборите са се регистрирали, за тях е още много рано. Когато ги знам, тогава ще дам крайното си астрологично мнение.

Въпреки всичко на което се нагледахме през лятото, това което написах през юли, в най-масовите протести е факт. Управлението ще се запази, предсрочни избори няма да има. Също тъй написах, че хаотичните сборища, изживяващи се като протести в София против правителството и главния прокурор, след 24 септември 2020 г. работят само и единствено в полза на Борисов, а и на главния прокурор. Да продължават и до изборите да не спират. Глупостта е господар, когато омразата ослепи разума.

А като астрологични характеристики до началото на годината и с уговорката, че много дати все още са неизвестни, ще кажа, че тази моментна картина наклонява везните към четвърти мандат за Бойко Борисов.

Месеците от нова година до изборите ще покажат дали управлението ще се запази, самостоятелно или в коалиция, или ще има промяна.

-  Ще имаме ли нов президент на изборите през есента на 2021 г.?

- Струва ми се, че дори задаването на този въпрос е неуместно. Отговорът е - да, но старият президент отива в историята, втори мандат няма да има. На Радев президентския пост му го  подари Борисов, защо, той си знае. Дай Боже да не направи втори път същата грешка, но с друг човек, защото настоящият президент Радев където можа изложи България в чужбина. Не мисля, че е нарочно, толкова може. Съветникът му, не му помня името, каза че никъде в конституцията не пише, че президентът бил длъжен да е обединител на нацията. Е, Радев доказа че може да е само разединител, но както народа е казал: Който копае гроб другиму, сам пада в него.

 Учудвам се, че може да има хора, независимо от партийната им принадлежност, които искат отново да бъде президент този самовлюбен егоцентрик с изненадващо скромен интелектуален потенциал, влюбен в парите и цинично мразещ всички хора, убеден че те са функция на неговото величие и са годни единствено да ръкопляскат на словесните му бисери, докато той, здраво стиснал юмрук, води държавата към светлото и бъдеще? 

Още колко трябва да посрами България пред света, доколкото на безродниците им пука, за да стане ясно дори на най-фанатизираните му поддръжници, мечтаещи за постове, че този човек е вреден за всички?

- Очертава ли се успешна година за Пловдив?  Ще се справим ли с  пандемията?

- Каквото е в държавата, това ще е в Пловдив. Остане ли настоящото управление след изборите през пролетта, възхода и икономическата стабилизация ще продължат. Всичко друго обещава нов възход, но след време, пътя до който минава през грабеж, протести и политически хаос. Попарата ще я сърбаме каквато сами си я приготвим с разум или с омраза и мъст и след 2013 -а пак ще пожелаем да отсечем клона на който седим и докато падаме да се молим Богу да ни прати спасител.

-  Ще се задвижат ли успешно двата изключително важни за Пловдив  проекти – дългочаканият Воден цикъл и модернизацията на жп възел Пловдив, включващ пробив под Централна гара?

- Нямам никаква представа от това, за което ме питате. Нито съм чела информация по темата за двата проекта. След като през 2020 година, на Уран, не е направен пробива под Централната гара, защото Уран позволяваше да се руши старото и да се освободи пътя на новото, градът може да има проблем с реализацията на проектите. Причината за невъзможност да поставите  това ново начало през 2021 година, важно за всички вас, са предстоящите избори, които както могат да запазят стабилността на държавата, така може и да я хвърлят в политически хаос, грабеж и нова разруха. В такива периоди пари за инвестиции, дори планирани, няма. 

-  Да погледнем към света. Плавно ли ще протече окончателната раздяла на ЕС и Великобритания след 1 януари 2021 г.?  

- Плавното за Великобритания е различно от плавното за ЕС, тъй че общото плавно е  малко вероятно, ще кажа дори невъзможно. Защото мисленето в Европа е различно от мисленето в Албиона, който се оказа подведен, при това от британски политици, че отново може да се превърне в могъщата световна империя, задаваща дневния ред на човечеството. Брекзит е факт, ала Великобритания е големият губещ. Настъпи времето след 1 януари 2021 година за издигане на високи огради между Острова и Европа, дори във водните пространства  на териториалните води. Десетилетия ще минат  докато разделението породи желание за съединение.

- Ще има ли проблеми около предаването на властта в  САЩ и встъпването в  длъжност на новия американски президент Джо Байдън на 21 януари?

- Проблеми щеше да има, ако народният вот беше за Тръмп, дори с малко, а електоралната колегия беше гласувала за Байдън. Преднината на Джо Байдън пред Доналд Тръмп е твърде голяма и като гласове и в колегията, тъй че освен мантрите за фалшифицираните избори от Тръмп и екипа му, друг проблем няма да има. 

Доналд Тръмп ще предаде властта на новоизбрания президент в своя лична година, в която жъне резултатите от собствените си действия. Личната му година, като номерологична характеристика ни разкрива, че ако управлението на Тръмп беше полезно за американските граждани, той щеше да спечели изборите с по-малко усилие и независимо от личността на претендента за президентския пост. Загубата му е гаранция за лошо, дори вредно за държавата управление, такава е неумолимата астро-номерологична присъда. Месецът, в който ще предаде властта го успокоява и подтиква към вглъбяване в себе си, а денят му е на приключване. Сякаш Съдбата за него го е пресметнала и орисала и казва – времето за разруха и противопоставяне отмина, идва времето за нов градеж. Заради личните номерологични характеристики на Тръмп не бих се учудила, ако новият президент на САЩ сам приеме поста, а неизбраният повторно се е скрил в себе си концентриран в топките за голф.  

-  Чуха се слухове, че руският президент Владимир Путин ще напусне поста предварително, още в началото на 2021 г.  Ще  се осъществи ли подобен сценарий?

- Четохме го този слух, че Владимир Путин щял през януари да се оттегли от властта заради Паркинсон. Вярно, че за него в личната му година на засилено общуване месец януари е на също тъй изявени трудности, спънки и забавяне на планираното поради независещи от него причини. Ала това дори да е активно мероприятие за изясняване на скритите нагласи в най-близкият му управленски кръг, не мисля, че предсрочното напускане на президентския пост  може да се случи без да е определен следващият царь – батюшка.  

През януари Путин ще надмогне трудностите с отхвърлянето на много рутинна работа. Човечеството ще си отдъхне свободно, че контролът над руското общество, свикнало открай време да бъде сграбчено в железният юмрук на диктатурата, ще си остане познатият, без уклони към анарходемокрация. Авторитета на Путин трудно може да бъде оспорен, въпреки несъгласните с неговото управление.

Светлана Тилкова-Алена е завършила международни икономически отношения и икономическа журналистика във ВИИ „Карл Маркс - сега УНСС. Дълги години е практикувала професията у нас и в чужбина. Изучава номерология от 1971 година, а астрология от 1977 г. При двумесечния си престой в Япония в науката я въвежда японски астролог. В периода 1983-1984 година изучава редовно астрология и психоанализа в САЩ – Ню Йорк, когато за първи път среща своята учителка Линда Гудман. През 1993 Линда Гудман й поставя задачата да продължи изследванията си и да развива науката номерология и по-специално кармичната номерология и кармичната астрология. Автор е на 76 книги и повече от 234 хиляди хороскопи. Създател и автор на сп. „Кармичният кръг“ излизащо всеки месец от януари 2001 година.

От 26 ноември 1999 година е единствената българка член на Германския съюз на астролозитe DAV.

От 8 август 2006 година е член на Международната астрологична асоциация ISAR , а от 2015 година е член и на Американския астрологичен съюз. 

На 26 януари 2010 година с решение на Германският астрологичен съюз, е избрана да оглави  българският филиал на Германският астрологичен съюз и да бъде негов председател. 

Книгата й „Универсалната матрица на Питагор“ излезе на немски език през октомври 2019 година.

 

 

Хенриета Костова

Хенриета Костова

Журналист - екип „Политика“

Хенриета Георгиева е завършила Английска гимназия в Русе, ПУ „Паисий Хилендарски” и Софийския университет, специалност журналистика. От 1993 г. работи в екип Политика на в.”Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (17)

Тани

Тани

06.01.2021 | 15:07

Егати и лъскаенето на тоя мало умник Борисов, голямо гъзол изане Алена от далече си личи че си на хранилката при Бойко ама споко скоро ще ви се спре кранчето!!!

Отговори
0 0
Тони

Тони

02.01.2021 | 07:14

Е по лизачески предсказания не бях чел. То бива лъскане на настоящето управление и плюене по Президента ама чак толкова е вече гнусно. А за предсказанието за Пловдив изби рибата. По некадърен кмет от Зико Пловдив не е имал от сто години, а забравих Пачо гърнето, двамата са лика прилика. Путин по телефона ли те осведоми за паркинсона или на боб хвърля бе Аленче? А сега седни и почакай, че той още не е информиран от теб, че е болен.

Отговори
2 0
Седнало е Джоре

Седнало е Джоре

01.01.2021 | 17:49

Алена е като всички астролози,платена и незнаеща нищо!Кога предвиди каквото и да било,с общи приказки по учебник?

Отговори
7 1
Астролог

Астролог

01.01.2021 | 17:32

Който отговаря на въпроси на които отговора се знае че е да.А на тези на които не се знае отговора астроложката предлага да се изчака.Голяма познавачка няма що.

Отговори
7 2
Интересно

Интересно

01.01.2021 | 17:28

Госпожицата прогнозира назад в миналото, в информационна ера, общество, къде се налива с фуния. Уви навлязохме в цифровата ера и реалноста непрекъснато се верифицира. Интересна и психотехниката от Северна Корея с непрекъснатото показване на техния ПМ, така се пропуска всичко друго, какво се случва в рая

Отговори
7 1
Вели

Вели

01.01.2021 | 15:13

Познала ли е нещо до сега?Да ми каже някой?

Отговори
17 2
Вели

Вели

01.01.2021 | 15:12

Познала ли е нещо до сега?Да ми каже някой?

Отговори
11 2
Алена Нострадамова

Алена Нострадамова

01.01.2021 | 14:47

Хора ,вервайте ми, казвам истината. Срещу скромна сума........

Отговори
15 4
истина

истина

01.01.2021 | 14:04

Алена и мното точна в астрологически прогнози.

Отговори
6 13
Стамат Сидеров

Стамат Сидеров

01.01.2021 | 13:57

Алено, мома недодялана, и децата знаят, че Бойко се е запътил към затвора, само ти не схващаш това! Аман от шарлатани като теб!

Отговори
23 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?