Следвайте ни

Топ криминалистът Ботьо Ботев с ужасяваща прогноза за съдбата на Янек

viber icon

Известният криминалист и бивш директор на отдел "Убийства" в МВР Ботьо Ботев изказа най-тежката прогноза за съдбата на изчезналия Янек Миланов.

"Мисли се, че, когато липсва труп - няма убийство, но не бива да се подхожда така. Следя случая. Категорично не трябва да се мисли за нищо друго, освен за най-лошото. Дано не съм прав, но мисля, че е така", каза Ботев тази сутрин пред БНТ.

„Ситуацията е твърде сложна. Грешно е подходено от самото начало на случая. Имаме предварителна информация за действия, които са престъпни. Има особености в отношенията заподозрян - пострадал. Доколкото знам са подавани сигнали, но не е отреагирано. Виждам подценяване на ситуацията и недостатъчна оценка на данните и това, което се е случило. Тук в този случай се касае за личност, известна в града със своите действия. Би трябвало да се походи съвсем професионално", коментира още Ботев.

"По време на самото издирване на Янек е била грешна оценката още в първоначалния етап, че се касае за отвличане. Още в онзи момент трябваше да се мисли за най-лошото, че човекът е бил убит", уточни криминалистът.

43-годишният Янек Миланов е в неизвестност от 31 юли след среща с бившия гард на Братя Галеви Каплата. Днес претърсването продължава в района западно от село Крайници. Полицията се зае с претърсването на район с площ 120 кв. км, засега няма резултат от търсенето.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Ковидчо:

Ковидчо:

31.08.2020 | 11:44

Е то не трябва да си кой знае колко "топ" в криминалистиката, че да стигнеш до този извод. Дано да си е жив и здрав човекът, но за съжаление нещата не отиват в тази посока...

Отговори
1 0
мхм

мхм

31.08.2020 | 09:56

Тоя Ботьо е абсолютен олиго.френ... Топ кавал да, ама топ криминалист малко трудно!!!

Отговори
4 3
dii

dii

31.08.2020 | 09:37

Тоя ТОП криминалист що не се скрие някъде. По негово време станаха толкова убийства и нищо не разкри. Стана известен с "къщата за мъчения" в Копривщица където изтезаваха хора само за да си признаят неща които не са направили. И тоя ушатия го величаете че бил ТОП. Тоя Ботьо е за затвора.

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?