Следвайте ни

Томислав Дончев подарил на Борисов F-16

viber icon

В служебното правителство на президента силно е представена БСП. Много от хората там обаче имат подходяща експертиза, не скри бившият вицепремиер Томислав Дончев в интервю пред БиТиВи. Оставяме държавата в добро финансово състояние. А Планът за възстановяване не е подаден в ЕК, защото не е редно документ, който касае следващите поне 5 години, да се подаде от правителство, което е в последните си дни на управление, коментира той. Имаше много партии, които казаха, че искат промени и корекции в Плана, така че ние сме „политически коректни” спрямо тях.

Той определи скандалните твърдения на крупните фермери пред Комисията на Мая Манолова като „вражда между предприемачи”. Средата за бизнес в България се е подобрила в последните 10 години, но все още има какво да се желае, лаконичен бе Дончев. Самият той получавал по десетки сигнали и молби за съдейсвие и винаги разпореждал проверки. Най-често хората са ме търсили с оплаквания за работата на държавна или общинска структура, за неспазени срокове или забатачени преписки. 2/3 от сигналите обаче са от граждани, а не от бизнес, категоричен бе ексвицепремиерът.

Запитан за скъпите подаръци, Томислав Дончев посочи, че винаги е крайно внимателен към такива. На Бойко Борисов например е подарявал „мъжки неща” – нож, фенер, модел на самолет F-16.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?