2374
Следвайте ни

Тома Биков: Ще съдим вътрешния министър

viber icon

Заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Тома Биков обяви, че неговата партия ще съди вътрешния министър Бойко Рашков.

По-рано Рашков говори за отклонени пари към ГЕРБ, предвидени за строежа на магистрала "Хемус". Пред БНТ Биков заяви, че парламентарната група няма да подкрепи промени в конституцията, докато Рашков е на поста си.

"Докато Бойко Рашков е вътрешен министър, те не могат да получат подкрепа по тези теми - каза Биков. - Защото е опасно за демокрацията. Ако очакваме Бойко Рашков да си нареди прокурор и така по цялата верига…, много съжалявам. Господин Бойко Рашков ще бъде съден от нас, съдът ще прецени кой е крив и кой е прав. Отделно ще продължим да следим и неговата работа. Ние ще направим всичко необходимо всеки да си получи заслуженото. Твърденията на Рашков са неверни и са част от една пропагандна кампания срещу нас. Не го мислете за Робин Худ. Г-н Рашков не е чужд на чужд от контакти с оперативно интересни лица."

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Пловдивчанин

Пловдивчанин

05.01.2022 | 20:59

Съдете го. След като вече толкова време е министър и софийските и варненски групировки на ниво бели якички продължават да съсипват държавата, съдете го.

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?