Следвайте ни

Ток тече по улиците на София, животът на пешеходците е в опасност

viber icon

Не само по шахтата, която уби 16-годишния ученик в София, тече ток. Място в съседство също е опасно за пешеходците, показа проверка на Нова тв.

„Уредът показа, че протича ток. Достатъчно силен е”, каза инж. Йовко Раканов - преподавател по електротехника и електроника. 

Напрежението е от кабел, който захранва павилион в близост. 

Междувременно, близо 48 часа след трагедията с младежа, няма институция, която да поеме отговорност за случилото се. 

„Единият вариант е шахтата да е на телекомуникационните компании, другият е да е на електроразпределително дружество или на уличното осветление”, посочи инж. Йовко Раканов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Лимбо

Лимбо

16.02.2021 | 15:16

В Пловдив има и още как. Сума стълбове за осветление са с отхлупени капаци на ел.връзките. Преди няколко седмици ЕВН разкопаха в двора на едно училище , направиха временна връзка с едно трупче между кабелите да не пращят и така го зарязаха незарито.Съсредоточени в растежа на заплатите , мнозина не забелязват тия дреболии.С рахатулсун и еврозаплатки - напред!

Отговори
2 0
ПРОВЕРКА СПЕШНО

ПРОВЕРКА СПЕШНО

16.02.2021 | 11:09

ТРЯБВА ДА ВИ КАЖА ЧЕ ТОК ТЕЧЕ И В ПЛОВДИВ ....ПРЕДИ ГОДИНИ ИМАХ КУЧЕ И ГО РАЗХОЖДАХ В КИЧУК ПАРИЖ ТОВА Е КРЪСТОВИЩЕТО НА БРАТЯ ГАРЧЕВИ И БУЛЕВАРД НИКОЛА ВАПЦАРОВ ТОЧНО ДО ВТОРА ГРАДСКА БОЛНИЩА ТАМ ИМА НА КРЪСТОВИЩЕТО ПО ПОСОКА НА ПЕТЪР ЧЕНГЕЛОВ ЕДНА РЕДИЦА МАЛКИ СТАРИ НИСКИ БЛОКЧЕТА ЗАД ТЯХ ТОЧНО БЛОКА ДО СВЕТОФАРА ИМА РАЗНИ СТЪЛБЧЕТА И ЛАМПИ ОСВЕТИТЕЛНИ....ТАКА БИЕШЕ ТАМ ТОК ЧЕ ДАЖЕ ЗАБРАНИХ НА ДЕЦАТА ДА ХОДЯТ В ТОЗИ РАЙОН....................ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ НЯКОЙ Е ПРОВЕРИЛ ИЛИ ОТСТРАНИЛ ПРОБЛЕМА.....ТАМ СЪЩО ЦЪКА БОМБА ...ДА НЕ ВИ КАЖА КАКВО Е ПО УЛИЦИТЕ ОТ ВСЕКИ СТЪЛБ ЗА ОСВЕТИТЕЛНИТУ И НЕ САМО ЛАМПИ ВИСИ НЕЩО.................

Отговори
5 0
pirat

pirat

16.02.2021 | 09:58

galko za deteto.nekadarnici golemi.

Отговори
4 0
Проклети кагебистки сикаджийски мутри!

Проклети кагебистки сикаджийски мутри!

16.02.2021 | 09:43

Важното е чекмеджетата да са пълни.

Отговори
6 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай