Следвайте ни

Тежка драма тласнала Боевски към наркотиците

viber icon

Боевски-младши се ожени тайно през ноември 2017 г. Информацията около снахата на Гълъбин и сватбата бе оскъдна по обясними причини - след ареста на Боевски за трафик на 9 кг. кокаин на летището в Сао Пауло, Бразилия, фамилията ограничи до максимум своите публични изяви.

След брака им, съпругата му Вилияна взе фамилията на мъжа си, а щастливите младоженци споделиха няколко кадри от сватбения си ден. Към днешна дата снахата на Гълъбин Боевски е върнала старата си фамилия - Янкова, разприятелила се с Пол в "Фейсбук", а общите им снимки са заличени от профила й в социалната мрежа, пише „Ретро“.

Версиите за краха на младото семейство Боевски са две. Според едната по време на краткия им брак Вилияна е разбрала за незаконните дейности на съпруга си и е скъсала с него. Според другата - той е станал дилър от отчаяние след раздялата им.

Вилияна Янкова е втората жена на младия Боевски. С първата, Капка Алексиева, той нямаше брак, но пък двамата имат общо дете - момченце.
Пол Боевски е обвинен за това, че на 04.04.2019 г., за времето от 14.40 ч. до 22.30 ч. в гр. София при условията на продължавано престъпление с три деяния, които осъществяват поотделно един състав на едно и също престъпление, без надлежно разрешително, държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества - марихуана с общо тегло 2.31 грама, амфетамин с общо тегло 17.41 грама и кокаин с общ тегло 27.01 грама, всичко с общо тегло 46.73 грама.

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?