Следвайте ни

Тайнствени версии за изчезването на Янек парализират Дупница

viber icon

Братът на мистериозно изчезналия Янек Миланов от Дупница - Марио, се срещна с главния прокурор Иван Гешев. Двамата разговаряха в Съдебната палата в София вчера. Обвинител номер 1 увери Марио Миланов, че следи лично разследването от самото начало и се е запознал с действията, които до този момент се извършват от страна на полицията в Дупница и прокуратурата в Кюстендил.

Следите на 43-годишния Янек се губят в нощта на 31 юли. Само четири дни по-рано той се е върнал в Дупница от Франция. За последно бил видян да се качва в автомобила на бивш гард на братя Галеви, с когото имали стара вражда. Миналата седмица беше организирано мащабно претърсване на язовир "Дяково".

„Бяхме на пейката, както всяка вечер. Очаквахме Янек да се върне. Когато дойде си остави ключовете при нас и каза, че ще се върне след малко. Това малко така и не дойде”, разказва една от съседките.

Тя добавя, че той не е казал къде точно отива. Не била видяла и в коя кола се качва той, но камерите са запечатали момента.

"Този страх, който цари в град Дупница, трябва да бъде спрян. Това, което се случи, е абсурдно. Абсолютно недопустимо е някакви отрепки и страхливци да тормозят хората в града. Продължавам да имам надежда, че е жив, но вече имам сериозно притеснение какво се случило с него. Главният прокурор ме увери и аз имах възможност да видя, че всичко, каквото може да бъде направено, ще бъде направено", заяви Марио Миланов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Дупничанин

Дупничанин

26.08.2020 | 11:27

Защо нищо не се пише за гарда на братя Галеви? Намерен ли е, разпитан ли е, какво казва за това че последно е видяно момчето да се качва при него!

Отговори
8 1
Дано не съм прав

Дано не съм прав

26.08.2020 | 11:31

Най-вероятно вече си подготвя изнасянето от страната, както навремето и братята Галеви.

Отговори
8 1
Мутрите съвсем се разпасаха напоследък

Мутрите съвсем се разпасаха напоследък

26.08.2020 | 11:06

Мутрите съвсем се разпасаха напоследък, както в средата на 90-те години!

Отговори
7 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?