Следвайте ни

Татяна Дончева: "Червеи" много си приличат с "Галерия"

Едни и същи лица били в основата на двата скандала

viber icon

В разработката „Галерия” и разработката „Червеи” едни и същи лица са в основата на двата скандала. Това каза в студиото на bTV Татяна Дончева. „Прилагането на закона е въпрос на хората, кадрите решават всичко”, припомни тя социалистка. Тя посочи, че и в случая с Цветан Цветанов отново предишния парламент е причина делото срещу него да спре, тъй като е променил закона.

„Наско Мерджанов от невежество и некомпетентност е допуснал такива разпоредби на закони да влязат и да бъдат гласувани в Народното събрание”, твърди лидерката на „Движение 21”. Според нея, дори Цветанов е гласувал срещу промените, които сега го оправдават и които са предложени от БСП.

„Всичко това е направено, за да бъде дадена възможност на работещите в МВР да подслушват когото си искат и то без да може някой да им потърси сметка”, смята Дончева.

Светослав Лазаров продължава да стои на едно място, което не заслужава, той бе поставен там от БСП и за да остане 5 години, промениха и закона, твърди Дончева. Според нея, основните кадри на МВР се обучават в последните години в Библиотекарският институт. „Едните учат, други – като Писанчев и Йовчев – ги обучават, нека се провери кой разрешава това”, каза още партийният лидер./Марица.бг

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?