Следвайте ни

ТЪРСИ СЕ! Българин е сред най-издирваните бегълци в Европа

viber icon

Българин е сред 19-е най-издирвани бегълци в Европа, заподозрени или осъдени за сексуални престъпления. Техните снимки са публикувани на уебсайта eumostwanted.eu.

Сред тях е снимката на 63-годишния Пламен Митрев, който, според сайта е осъден за четири изнасилвания и се укрива от правосъдието от 2017 година, съобщи БНТ. 

В периода октомври – ноември 1997 г. Пламен Митрев се свързал с четири жени с предложения за работа – подновяване на договор с френската модна агенция „Метрополитен“, рекламни снимки на чорапогащници, кожени палта и за календар. Вместо това те против волята им били закарани във вилата му в с. Градец, където били изнасилвани и предоставяни за развратни действия. За сломяване на съпротивата, жените били пребивани, връзвани с вериги, унижавани.

За да насочи вниманието към извършителите на сексуални престъпления, Европол стартира кампания в 19 страни в Европа, за да потърси съдействие за откриването на опасни сексуални престъпници.

Органите на реда от Белгия, България, Хърватия, Кипър, Дания, Финландия, Франция, Германия, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Нидерландия, Полша, Румъния, Испания, Швеция и Обединеното кралство се присъединиха към този онлайн призив.

В продължение на четири седмици правоприлагащите органи ще разпространяват снимките на издирваните онлайн и в социалните мрежи. Всеки, който разпознае някое от лицата, може да изпрати информация съвсем анонимно чрез сайта и тя ще бъде споделена директно с разследващите на национално ниво, издирващи беглеца.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ГЕОРГИ

ГЕОРГИ

28.10.2020 | 12:10

СЕКСА Е ЧОВЕШТИНКА--КОЯТО МЪЖЕТЕ НЕМОГАТ--ОЩЕ ПОВЕЧЕ ИМАТ ОТСРЕЩА ДРАЗНИТЕЛИ--ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО УМИШЛЕНО ОБЛЕЧЕНИ ЖЕНИ--ОТИВАТ НА ВИЛАТА МУ ЕЗ ПРОБЛЕМ---А ПОСЛЕ БИЛИ ИЗНАСИЛЕНИ---А ВСЯКА ЖЕНА МОЖЕ ДА ДАДЕ НА ЕДИН МЪЖ--И ПОСЛЕ АКО НЕПОЛУЧИ ЖЕЛАНИТЕ ПАРИ ИЛИ ДОГОВОР--МОЖЕ ДА ОБЯВИ ЧЕ Е ИЗНАСИЛЕНА--КАТО СИ ОДАРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ГЛАВАТА В ПАРАПЕТА ЗА ПО-ДОСТОВЕРНО---И ХОП ГОЛЕМИЯТ ПРЕСТЪПНИК ЛЪСВА

Отговори
1 0
Валентин ангелов

Валентин ангелов

28.10.2020 | 04:54

А най големите престъпници , тези във властта кога ????

Отговори
7 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?