49
Следвайте ни

Тъжна вест: Почина зам.-шефът на РЗИ в София

viber icon

Почина заместник-директорът на Столичната Регионална здравна инспекция (СРЗИ) д-р Илонка Маева. Това съобщиха от СРЗИ, като не се поясняват причините за смъртта й.

„Изключителен професионалист, работещ със сърце, впечатляваща дисциплина и изявено чувство за справедливост, д-р Маева завинаги оставя празнина в екипа на СРЗИ, на която отдаде 25 години от живота си! Поклон и респект, д-р Маева! Почивай в мир“, допълват от СРЗИ.

Д-р Илонка Маева завършва Медицинския университет в София със специалност „Епидемиология на заразните болести“ и магистратура „Здравен мениджмънт на общественото здраве“.

Работила е като районен епидемиолог в ХЕИ - София-окръг, ординатор в отдел „Епидемиология на заразните болести”, началник на отдел „Епидемиология на заразните болести”, директор на Дирекция „Надзор на заразните болести” и зам.-директор Столичната РЗИ.

Опелото ще се състои на 03.10.2021 г. (неделя), от 12:00 ч., в Църквата „Преображение Господне“, в района на НДК.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Менторите мажнаджий да мрат

Менторите мажнаджий да мрат

01.10.2021 | 18:37

Значи тази е от тези който ни дават акъл кък да доживеем до 300 години Явно самата тя не си е мила и дезенфенкцирала ръцете поне по 100 пъти на ден Не е носила по три маски една връз друга а сигурно се е къпала всеки Великден

Отговори
3 1
Пловдивчанин

Пловдивчанин

01.10.2021 | 16:01

Да почива в мир!Съболезнования на близките!

Отговори
1 1
Якооооооо

Якооооооо

01.10.2021 | 14:20

Повече да издават багажа . Значи щом е от мафията на белите престилки информация не се дава . А за другите може. Била ли е ваксинира , ако ДА , с кой препарат . Като ще кажете причините за настъпилата кончина ? Чакате аутопсията , а за другите не чакате . Направо казвате от корона и точка . В@шата майка долна . Продажна . Всички от РЗИ начело с Кунчев директно на гробищ@та .

Отговори
4 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?