Следвайте ни

Таен свидетел: Мъжът до Ивайла Бакалова финансирал протестите

viber icon

Мащабна полицейска акция се е провела късно снощи в столичния ресторант "Воденицата". Заведението се намира в кв. "Драгалевци" и е собственост на Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата. Той е в близки отношения с мис България за 2001 година - Ивайла Бакалова.

Представители на общо шест институции - НАП, Икономическа полиция, Регионална здравна инспекция, Българска агенция по безопасност на храните, Пожарна безопасност и Инспекция по труда са проверявали заведението.

 "Все още се надявам да е някаква случайност, не мога да знам какво търсеха, проверяваха всичко. Не знам с какво е свързано - това ми казаха, че неговите проблеми в момента са, защото са го видели на протестите. Ирония на съдбата е, че едно от заведенията му е точно там и той просто е минавал", коментира акцията Ивайла Бакалова в телевизионно интервю, пише блиц.

На 1 септември той бе арестуван, докато се опитваше да премине ГКПП "Калотина" заедно с приятелката си Ивайла Бакалова. 

Впоследствие се оказа, че Веселин Денков-Брадата се срещал с ромски лидери в ресторант „Невада“, за да осигурят хора за протестите в София.

Според таен свидетел собственикът на финансова къща „Маршал груп“ Веселин Денков-Брадата заедно с укриващия се в Дубай с 18 обвинения хазартен бос Васил Божков активно се е включил във финансирането на протестите в София.

Това твърди в показанията си въпросният анонимен свидетел №565 по дело срещу Денков, цитирани от неговия адвокат Ина Лулчева в спецсъда.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Гого

Гого

14.09.2020 | 10:42

Тая все по черна и грозна! Защо миските на БГ са грозни?

Отговори
1 0
Мутра

Мутра

12.09.2020 | 10:06

Не знам за този, но Марица 100 % е на хранилката на Гроб, както и всички останали пловдивски медии. Докъде падна Пловдив - да не смее да гъкне срещу една откровена мутра.

Отговори
6 2
Анонимен?

Анонимен?

12.09.2020 | 09:00

Аз дори за липсваща маска на служител на щанд за готови храни не мога да подам без да си дам трите имена. Как се забавлява разследване тогава, щото ЕЖК- една жена каза?! Оставка!

Отговори
5 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?