Следвайте ни

Студент по право опита да обере каса на "Easypay", касиерката го изгони

viber icon

20-годишен студент по право е опитал да обере каса на "Изи Пей", покривайки лицето си с медицинска маска. Екшънът се е разиграл в столичния кв. "Разсадника". 

Майкъл М. поискал 4000 лева от касиерката, като й показал дулото на пистолет под якето си. Тя обаче не само, че не се стреснала, но и го изгонила, а той безропотно избягал, съобщава  "Телеграф". 

Неуспешният опит студентът направил преди няколко дни, а бил арестуван в сряда вечерта в дома си, потвърди главният секретар на МВР Ивайло Иванов. 

Майкъл, който е първа година студент по право в УНСС, влязъл в касата на "Изи Пей" с дебело яке и маска на лицето. Не се сторил подозрителен на служителката. Попитал я любезно дали има 4000 лв., а тя му отговорила положително.

Изведнъж той се приближил към нея и леко разгърнал якето си, като й показал дулото на газов пистолет, разкриха разследващи. Наредил й да му ги предаде незабавно, а тя му се разкрещяла и го изгонила. Явно не очаквайки такава реакция, студентът се стресирал, подвил опашка и си тръгнал. 

Камери обаче заснели случая и за два дни криминалистите разбрали кой е въпросният човек. 

Разследващите решили да атакуват Майкъл в дома му в кв. "Люлин". Щом нахлули у тях, младежът признал всичко.

Споделил, че преди време взел 5 бона от лихвари, които държали заложна къща. Намерението му било да дава пари с лихва на свои състуденти и познати и така да печели. Бизнесът му обаче не потръгнал и лихварите си поискали парите. Майкъл нямал възможност да ги върне, затова пристъпил към отчаяния ход с опита за обир. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?