Следвайте ни

Стойчо Кацаров: Ако видите интубираните в COVID отделенията, ще спазвате мерките ВИДЕО

viber icon

„Може би трябва да заведем хората, които нарушават новите мерки в едно COVID отделение, за да видят интубираните хора, които берат душа. Така ще разберат какво причиняват с неспазването на ограниченията", каза министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров в студиото на „Събуди се".

Според него това, че въвеждането на мерките съвпадна с празника 6 септември, е случайно.

„По правило се опитваме да не действаме като при управлението на ГЕРБ – да се появят няколко души с черни костюми в 00.00 часа и да обявят, че от утре сутрин се затварят заведения, забранява се движението между градовете и т.н. Затова изработихме такъв план още лятото, който да предвижда какво ще се случи при нарастване на броя заразени. Поехме ангажимента да обявим мерките предварително, за да може хората, които са засегнати, да се подготвят", допълни Кацаров.

По думите му мерките са добре прецизирани и ако хората ги спазват се очаква да има спад на броя заразени. "Ако това се случи е възможно ограниченията да отпаднат частично или изцяло", поясни Кацаров.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Интубацията убива

Интубацията убива

12.09.2021 | 12:26

Правят го,когато са безсилни или са сгрешили диагноза и лечение. Пациента си заминава много удобно и без следи.

Отговори
2 0
Тяяя

Тяяя

12.09.2021 | 12:05

А интубираните как точно ги спасявате и лекувате? Колко от тях изобщо оцеляват? Баща ми не успяхте да върнете, колкото и да ви спазвам тъпите мерки...

Отговори
4 0
Ковидзомби

Ковидзомби

12.09.2021 | 11:55

А защо бързат да ги интубират,след грешно лечение????

Отговори
1 1
Гост

Гост

12.09.2021 | 11:35

А дали тоя интубиран няма още 3-4 основни заболявания и понеже е модерно за едни 1000 кинта и да се краде по едни клинични пътеки да не му сложите и един Ковид кой ще докаже , че го няма . За пари какво ли не правите . Скапаняци .

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?