Следвайте ни

Стефан Софиянски за свата си Васил Божков: Ето какви тайни разкри

viber icon

Въпросът с финансирането на протестите е дискусионен. Аз съм участвал в много протести, през 1994 година дори ме уволниха за това. През 90-те години никой не ни е плащал. 

Това заяви Стефан Софиянски в предаването "Денят започва" с Георги Любенов" по БНТ. 

Той коментира и предложението в резолюцията на ЕП да бъде включен и избягалият в Дубай негов тъст Васил Божков. Той не присъства в резолюцията, защото евродепутатът от Малта Мецола сама си изтегли предложението.

"В България има криза и това не трябва да го отричаме. За нея допринесе и коронакризата", заяви още Стефан Софиянски. 

"През 90-те години Емил Кошлуков, вашият шеф, водеше студентските протести. Плащал ли му е някой? БСП тогава ни обвини, че протестите са платени.

Ще цитирам Мечо Пух: "Ако отвътре някой ти каже, че вътре няма никой, то значи, че вътре има някой". Аз бих перифразирал - ако някой ти каже, че протестите са платени, това означава, че той или е плащал на протестиращи, или са му плащали да протестира. Нямаме право да обвиняваме протестиращите, че са платени, защото дискредитираме нашето минало", заяви Стефан Софиянски.

Запитан за записите с Божков, в които става дума за пари за протеста, Софиянски отговори: "Не искам да влизам в детайли. Така ще обвиняваме всички."

Помолен да разкрие какви са контактите му с Васил Божков в момента, дали се чува с него, Софиянски разкри: "Не, не му се обаждам. Нямам представа дали ще се връща от Дубай. Не сме се чували от 2-3 години. Публична тайна е, че дъщеря ми е женена за сина му. Васил Божков беше в друга среда - на днес властващите. Аз съм бил винаги трайна опозиция. Ако се пуснем по тази тема, губим основата на тези протести, заключи Софиянски.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Отврат

Отврат

10.10.2020 | 16:26

Ти бе, изрод, кво се правиш на девица,а? Сроди се с престъпник и ти беше хубаво да му лапате фамилно чур-ката на дубайския чал-маджия..Той сам си каза как и с колко е купил протеста и как дистанционно го управлявал насам-натам....Кво ми цитираш Мечо Пух, дата-еб-а в катила!

Отговори
13 3
въпрос

въпрос

10.10.2020 | 14:03

Т кажи коой плаща яйцата , доматите , палатките , байраците , свирките!

Отговори
13 8
Вашата

Вашата

10.10.2020 | 14:09

Тиква от джобните 500 000 евро.

Отговори
7 8
Тиква

Тиква

10.10.2020 | 11:52

Какво пише тука ? Тикви прости гербаджийски. Той коментира и предложението в резолюцията на ЕП да бъде включен и избягалият в Дубай негов тъст Васил Божков. Той не присъства в резолюцията, защото евродепутатът от Малта Мецола сама си изтегли предложението.

Отговори
11 15
Фигурант

Фигурант

10.10.2020 | 17:27

Не присъства, както и не присъстват обвинените съветници на националният предател Радев. Защото лумпените му я заляха с помия в социалните мрежи.

Отговори
5 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?